Ραλλάκης: «Ετοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Το δεύτερο της παιχνίδι για το 2020 θα δώσει η Ενωση Ιλίου, αφού το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στη Νάξο αναβλήθηκε. Ετσι, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει αύριο (26/01) στις 17:00 στο κλειστό «Κροίσος Πέρσης» τον Μίλωνα.

Ο Χρήστος Ραλλάκης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή αναμέτρηση κάνοντας λόγο για ένα ματς ντέρμπι.
 «Είναι δύσκολο για εμάς γιατί μέσα σε 25 ημέρες έχουμε παίξει μόνο ένα ματς, ενώ εγώ και ο Γιάννης Μπέλλας πολύ περισσότερο γιατί προερχόμαστε και από τραυματισμό. Η αγωνιστική απραξία είναι ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Οι προπονητές μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, παίξαμε φιλικά, κάναμε καλή προπόνηση».

Σχετικά με τον αντίπαλο ο γκαρντ της Ενωσης, ανέφερε. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία δεν είναι για αυτή τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Η αλλαγή προπονητή έχει φέρει και αλλαγή ψυχολογίας και την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Οσο για τα σημεία που πρέπει να εστιάσει η ομάδα, τόνισε. «Νομίζω πως το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα, ο Μίλωνας έχει σκληρύνει πολύ. Στην επίθεση δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά. Θα είναι ένα σκληρό ματς, ένα ντέρμπι».