nikh_omadiki-raxwvitsasΠανέτοιμη θα εμφανιστεί κόντρα στην ιδιαίτερα μαχητική Καλαμάτα ’80, είναι η Νίκη  η αποστολή της οποίας θα ταξιδέψει οδικώς και αυθημερόν για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας!

Η ομάδα του Αμαρουσίου εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής και έκανε αρκετά δυνατή προετοιμασία, με τον Μιχάλη Ραχωβίτσα και τον άμεσο συνεργάτη του Χριστόφορο Γιατράκο να δουλεύουν πάνω στις όποιες αδυναμίες εμφανίστηκαν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και φυσικά επικεντρώνοντας στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Καλαμάτα ’80.

Οι απουσίες δεν θα λείψουν για τους “κυανέρυθρους” αφού ο κόουτς Ραχωβίτσας θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών νεαρών παικτών, χρήσιμα “γρανάζια” για την “μηχανή” της Νίκης. Ο Γιάννης Τσέκενης και ο Νίκος Γάτος τραυματίστηκαν και ο ακριβής χρόνος απουσίας τους από τα παρκέ δεν είναι ακόμη γνωστός, ενώ στην κυριακάτικη (10/11) “μάχη” δεν θα δώσει το παρών ούτε ο Νίκος Μητρόπουλος ο οποίος απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.

Για το αυριανό  μίλησε ο Μιχάλης Ραχωβίτσας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:  «Η αποστολή μας είναι αρκετά επικίνδυνη. Πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς σε μία “σκληρή” έδρα. Η Καλαμάτα ’80 από πέρσι έχει σταθερά ανοδική πορεία -κάτι που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον κόουτς Αβδάλα- και μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι είναι άκρως υπολογίσιμος και δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Πρόκειται για ομάδα του προπονητή η οποία παίζει πάντοτε πολύ κοντά στις δυνατότητές της. Εμείς, απ’ τη μεριά μας, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά τις δύο αυτές εβδομάδες -και στις προπονήσεις και στο φιλικό που δώσαμε- και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα γελάσουμε στο τέλος του παιχνιδιού…».