Ρεμεντέλας: «Η ομάδα θα ανακάμψει»

Με τη λήξη του 2010 τελείωσε και η μίνι προετοιμασία του Ψυχικού για τη νέα χρονιά. Οι «κυανοκίτρινοι» κόπιασαν πολύ ώστε να μπορέσουν το νέο έτος να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Εκτός από τις σκληρές προπονήσεις η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα έδωσε δυο φιλικά παιχνίδια, ώστε να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Πρώτος αντίπαλος τα Μελίσσια, τα οποία ηττήθηκαν με 88-47, ενω ακολούθησε το παιχνίδι με τον Δούκα, στο οποίο πάλι νικητής αναδείχτηκε ο σύλλογος της Γ’ εθνικής με 85-73. Σημαντική απουσία στην όλη διαδικασία ήταν αυτή του Μάρκο Κορίζη, αφού ο σέντερ του αθηναϊκού συλλόγου υπέστη μυϊκό σπασμό στους ραχιαίους. Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα λείψει για πολύ, καθώς από την πρώτη Κυριακή του νέου έτους θα επιστρέψει τις προπονήσεις.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων ο τεχνικός του Ψυχικού, Γιώργος Ρεμεντέλας δήλωσε: «Λόγω της διακοπής κάναμε μια μίνι προετοιμασία και από την Κυριακή η ομάδα θα επανέλθει σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Δυστυχώς η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.

Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες μου. Το κλίμα στους κόλπους της ομάδας είναι εξαιρετικό. Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζει και η διοίκηση που είναι οικονομικά συνεπής απέναντι στους παίκτες. Ήμασταν άτυχοι μέχρι στιγμής, καθώς έχουμε χάσει κάποια ματς στις λεπτομέρειες, αλλά είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα ανακάμψει σύντομα».