Ρεμεντέλας: «Κοιτάμε μόνο τα λάθη μας…»

Το Ψυχικό εμφανίστηκε ιδιαίτερα μαχητικό στο Ιβανώφειο κοντράροντας στα ίσια τον Ηρακλή. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, ενώ στάθηκε στον τραυματισμό του νεαρού, Γιώργου Ιορδάνου σχολιάζοντας:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και βάλαμε δύσκολα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην basketleague όντας έως το τελευταίο λεπτό μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Αλλά εκεί η κλάση του Γκαγκαλουδη και η αστοχία μας σε ένα δυο ελεύθερα σουτ έδωσαν τη νίκη στον Ηρακλή. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα τελειώσω λέγοντας ότι παρότι πάντα όλα αυτά τα χρονιά κοιτάμε μόνο τα λάθη μας, και τι μπορούμε να κάνουμε κάθε φόρα καλύτερα, ας κοιτάξουν και κάποιοι στον καθρέφτη να δουν τι βλέπουν. Και ο νοών νοείτω.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα και η προσδοκία μου για το επόμενο παιχνίδι είναι να το δούμε με την ανάλογη σοβαρότητα και να συνεχίσουμε να δείχνουμε στοιχειά καλού μπάσκετ με ταυτότητα και κανόνες. Όλα μα όλα, τα παιχνίδια στην Α2, είχαν έχουν και θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Όλα τα παραπάνω όμως έχουν μικρή σημασία και τα επισκιάζει ο σοβαρός τραυματισμός του Χρήστου στον αγώνα στο Ιβανωφειο ο όποιος δυστυχώς χάνει τη χρονιά και για δεύτερη φορά μέσα σε 2 χρόνια έρχεται αντιμέτωπος με την ατυχία. Το σημαντικότερο όλων δεν είναι κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο η υγεία των παιδιών που αγωνίζονται και πόσο μάλλον ενός παιδιού που καλείται να ξανανέβει το Γολγοθά του. Είναι όμως παλικάρι και θα τα καταφέρει για δεύτερη φόρα και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει το ίδιο δυνατός για να φτάσει εκεί που του αξίζει, στην κορυφή».