Ρεμεντέλας: «Νίκη που αναπληρώνει την ήττα από τον Ηρακλή», Παπαδόπουλος: «Οι δυνατοί στο τέλος βγαίνουν κερδισμένοι»

Το Ψυχικό πήρε το «διπλό» στη Νεάπολη επί της ΑΕΛ, επειτα από μία συναρπαστική αναμέτρηση, η οποία κρίθηκε τις λεπτομέρειες και σ΄ενα τρίποντο του Νίκου Παπανικολάου. Οι δύο προπονητές μίλησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, σχολιάζοντας την πορεία του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας αφού αρχικά έδωσε τις ευχές του στον αντίπαλο κόουτς, αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα. «Φέτος το Ψυχικό από τα 23 παιχνίδια, στα 18 έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, στην ουσία από ένα γκρουπ και κάτω από το 5-9 μπορούν να κερδίσουν όλες όλους. Εμείς βάλαμε ένα μεγάλο σουτ, αντίθετα η ΑΕΛ δεν έβαλε το σουτ που έπρεπε για να κερδίσει και κάπως έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Χρειάζεται και τύχη. Από τα θετικά, παρά το ότι βρεθήκαμε 10 πόντους πίσω, η ομάδα μου αντέδρασε γρήγορα και με ένα πιο αμυντικογενές σχήμα επέστρεψε στο ματς, κάτι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί η ΑΕΛ αν βρει ρυθμό, τουλάχιστον όταν ήταν σε καλή φόρμα, μπορεί να σε διαλύσει. Παρά τη νίκη μας δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι…».

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μίλησε για το πλάνο που είχαν σχεδιάσει, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που περνάν οι «βυσσινοί».  «Φέτος έχω μάθει και τα καλά και τα κακά της Α2. Και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε κάθε μέρα νέα πράγματα. Σχετικά με το παιχνίδι , θέλω να σταθώ σε κάποια πολύ κρίσιμα σημεία. Το σημερινό ματς ήταν ακριβώς ίδιο με του πρώτου γύρου. Ένα ματς που ξεκινήσαμε καλά και στη συνέχεια χάσαμε το ρυθμό μας και τη σκέψη μας. Επανήλθαμε όμως και δείξαμε να το ελέγχουμε, ενώ θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε άνετα στο τέλος. Όμως είχαμε κάποιες λανθασμένες επιλογές που μας στοίχησαν…».

Δείτε αναλυτικά, τις δηλώσεις των δύο προπονητών.