Ρεμεντέλας: «Ξεκάθαρα έγιν παράβαση», Σούλιος: «Στο σημείο που έπρεπε αντιδράσαμε»

Σ΄ενα πραγματικαλ αμφίρροπο παιχνίδι, η Καστοριά επικράτησε του Ψυχικού επιστρέφοντας στις νίκες, με τους φιλοξενούμενους όμως να μιλούν για την τελευταία φάση του αγώνα στην οποία όπως ανέφερε και ο Γιώργος Ρεμεντέλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δεν δόθηκε φάουλ το οποίο μπορεί και να έστελνε το ματς στην παράταση.

 «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το προβάδισμα δεν το έχει αυτ΄πος που κυνηγάει το σκορ. Δείξαμε μια καλή αντίδραση, γυρίσαμε λίγο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν πιστευω ότι το ματς διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν νευρικό. Χάσαμε και οι δύο ομάδες πολλές βολές, είχαμε χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα… Θεωρώ ότι στην τελευταία φάση, τουλάχιστον πό τη δική μας πλευρά, ξεκάθαρα φαίνεται ότι έχει γίνει παράβαση. Δεν ξέρω αν θα έμπαιναν οι βολές. Εγινε παράβαση η οποία μπορεί να οδηγούσε το ματς στην παράταση… Αλλά στις λεπτομέρεις ήταν καλύτερη η Καστοριά και μας κέρδισε στο τέλος δίκαια».

Ο Γιώργος Σούλιος από την πλευρά του, ανέφερε: «Παίξανε δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με το ίδιο σκεπτικό. Να δώσωσυγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρόλο που δεν βρήκαμε ρυθμό,σ το σημείο που έπρεπε πήραμε μία διαφορά. Αυτό που κρατάμε είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Γιατί ξέραμε ότι το ματς απέανντι στο Ψυχικό θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Προερχόμαστε από δύο άτυχα αποτελέσματα και ειδικά το δεύττερο μας κόστισε και σωματικά και ψυχολογικά…».

Δειτε όλες τις δηλώσεις των δύο προπονητών…