Ρεμεντέλας: «Τώρα κρίνονται όλα»

Το Ψυχικό βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στον 2ο όμιλο Νότου της Γ΄εθνικής και δείχνει έτοιμο να κάνει το βήμα παραπάνω σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ρεμεντέλας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον 1ο όμιλο Νότου.

Αναλυτικά:

Για την πολύ καλή πορεία του Ψυχικού στο φετινό πρωτάθλημα:

«Το Ψυχικό φέτος επανδρώθηκε με παίκτες υψηλού επιπέδου με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο. Από αρχή στόχος ήταν η άνοδος και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το θεωρήσαμε ευκαιρία φέτος που ανεβαίνουν 2 ομάδες, καθώς προσωπικά θεωρώ ότι το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι το δυσκολότερο για να το ξεπεράσεις. Όντας ένα σωματείο υγιές καταφέραμε να προσελκύσουμε παίκτες ανωτέρων κατηγοριών. Για εμένα δεν έχουμε πιάσει ακόμα το μάξιμουμ της απόδοσης που θα μπορούσαμε. Ουσιαστικά το επόμενο παιχνίδι μέσα στη Χαλκίδα θα κρίνει αν θα τα καταφέρουμε, εκεί θα παίξουμε τους κόπους της χρονιάς».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και τη σύγκριση του 1ου με τον 2ο όμιλο:

«Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και αρκετές ομάδες έχουν προσελκύσει παιδιά από Α2 και Β’ εθνική. Αν υπήρχε περισσότερη υπομονή πιστεύω ότι δεν θα υπήρχαν μόνο τέσσερις διεκδικητές για την άνοδο αλλά παραπάνω. Είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

Όσον αφορά τους δύο ομίλους επειδή έχω παίξει φιλικά με όλες τις ομάδες του 1ου έχω μία καλή εικόνα. Υπάρχει μία πεποίθηση ότι ο 1ος είναι πιο εύκολος κι ως ένα βαθμό ισχύει αλλά για τις ομάδες από την 5η θέση και κάτω. Ομάδες όπως ο Ιωνικός ΝΦ και ο Χολαργός που έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τον κόουτς Συμεωνίδη θα έκαναν καλή πορεία και στο δικό μας όμιλο. Και ο Έσπερος Πατρών με έχει εντυπωσιάσει είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και νομίζω ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση».