Ρουτκάουσκας: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα είναι δύσκολο»

Μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Καστοριάς, ο Ηρακλής υποδέχεται στο Ιβανώφειο (17/11,16.30) το Πευκοχώρι. Ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας καλώντας παράλληλα τον κόσμο να είναι και πάλι στο πλευρό της.

Για τον αγώνα με την Καστοριά, ανέφερε:

«Είχαμε δύο εβδομάδες διακοπή, και πλέον έχουμε νέο προπονητή. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, συγκεντρωθήκαμε για να δουλέψουμε. Το θέλαμε περισσότερο και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα.

Μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι ήμασταν υπό πίεση, τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, έχει φύγει αρκετή πίεση. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και τώρα δουλεύουμε σκληρά για το στόχο μας».

Για τον επερχόμενο αγώνα (17/11, 16.30) με την Ευρώπη Πευκοχωρίου:

«Το Πευκοχώρι είναι νέα ομάδα, διαφορετική. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Παίζουμε καλά στην έδρα μας, αν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα είναι δύσκολο, δε θα είναι πρόβλημα για μας».

Όσο για το μήνυμα του για τους φίλους της ομάδας μας:

«Θέλω να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Μου αρέσει ο τρόπος που μας υποστηρίζουν. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».