polis_kalitheas logoΟ Πόλις πραγματοποίησε πληθώρα κινήσεων εν όψει της δημιουργίας του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η αρχή έγινε με την επιστροφή του Γιώργου Σίμου στο τιμόνι της ομάδας, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον μέχρι πρότινος αθλητή του συλλόγου, Βασίλη Συγλέτο αλλά και Γιώργο Ρουμπελάκη.

Από εκεί και μετά, η ομάδα της Καλλίθέρας κράτησε τον κορμό της κρατώντας τους Βελιζιώτη, Γιώργο Κόκκινο, Γιώργο Κασπαριάν, Νίκο Λάβαρη και Αχιλλέα Μπογδανίδη, ενώ παράλληλα ενέταξε στο δυναμικό της τους Γιώργο Χάλαρη, Σταύρο Κωνσταντίνου και Δημήτρη Σονίδη.

Η ανακοίνωση:

«O ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επαναπρόσληψη του μακροβιότερου προπονητή της ιστορίας της, ΣΙΜΟΥ Γεωργίου, τον άνθρωπο που έχει χαρίσει, μαζί με τον Ζωντό ,την μεγαλύτερη επιτυχία στον σύλλογο, την άνοδο στην Β΄Εθνική πριν 2 χρόνια, προπονητής που έχει εργαστεί παλαιότερα στο σωματείο τόσο στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ ,Γ΄και Β΄ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία.

Άμεσοι συνεργάτες αυτού ο πρώην αρχηγός του ανδρικού της τμήματος, ΣΥΓΛΕΤΟΣ Βασιλείος ,που κόσμησε τον σύλλογό μας για 5 χρόνια ως αθλητής και τον ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗ Γεώργιο που έχει εργαστεί σε ουκ ολίγες ομάδες με αποκορύφωμα της καριέρας του, την δημιουργία βιογραφικού ως πρώτος προπονητής σε ομάδες Α1 ,του γυναικείου πρωταθλήματος μπάσκετ. Ευχόμαστε από καρδιάς και στους 3 καλή επιτυχία στο δύσκολο αναμφισβήτητα έργο τους.

O σύλλογος ακόμα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τον αθλητή – σύμβολο της ομάδας ΒΕΛΙΖΙΩΤΗ για τέταρτη χρονιά , του πρώτου της σκόρερ του πρωταθλήματος ΚΟΚΚΙΝΟΥ Γεωργίου,του αρχηγού και συνδικαλιστή της, ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ Γεωργίου για 7η χρονιά στον σύλλογο ,της κολόνας της, ΛΑΒΑΡΗ Νικόλαου, και του φυσικού της ηγέτη ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ Αχιλλέα με υποβαθμισμένο ρόλο φέτος διοικητικά , μετά από 13 συναπτά έτη στην πρώτη γραμμή ,και μετά από δική του απαίτηση.

Ευχόμαστε και στους 5 σωματοφύλακες της, να γεράσουν και να κλείσουν την καριέρα τους στον ΠΟΛΙΣ. Eπίσης ανακοινώνει την απόκτηση ΧΑΛΑΡΗ Γεωργίου από τον Αίολο/Ταύρο 2006 που τον οδήγησε φέτος στην ΑΈΣΚΑ, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Σταύρου από τον ΆΛΙΜΟ και του ΣΟΝΙΔΗ Δημητρίου από το Μοσχάτο καλωσορίζοντάς τους στην οικογένειά του. Ο σύλλογος ακόμα βρίσκεται πολύ κοντά από την απόκτηση του αθλητή ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗ Μάριου, από το ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ,με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.