Σαββάτης: «Ζητούμενο η κοινή φιλοσοφία»

savvatisΟ Παναγιώτης Σαββάτης, νέος προπονητής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, μίλησε στο Sepk.gr για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, τον στόχο και τη φιλοσοφία του συλλόγου.

«Θα στηριχτούμε στον κορμό της ομάδας και θα δουλέψουμε με τα νέα παιδιά. Το πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό και αυτός περιμένουμε να μας βελτιώσει σε προσωπικό και ατομικό επίπεδο» δήλωσε ο Παναγιώτης Σαββάτης, ο οποίος έχει δουλέψει και στο παρελθόν στον Κρόνο, ως υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής της παιδικής και της εφηβικής ομάδας.

«Θα πρέπει να σταθούμε και στην πολύ καλή δουλειά που έκαναν πέρσι οι Παρασκευόπουλος και Φέρτης. Ο Κρόνος λειτουργεί ως οικογένεια και υπάρχει μια αξιοσημείωτη σταθερότητα από τη διοίκηση, αλλά και μια συνέχεια από την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα, μέχρι και τις υποδομές. Μεσα από αυτή τη διαδικασία έχουν βγει παιδιά με ταλέντο, κάποιοι παίζουν και στην Εθνική ομάδα, όπως ο Λούντζης. Βλέπουμε δηλαδή μια κοινή φιλοσοφία από πάνω μέχρι κάτω, την οποία και θέλουμε να διατηρήσουμε» υπογράμμισε ο Σαββάτης.

«Θέλουμε να θεμελιώσουμε συγκεκριμένα πράγματα και θα το κάνουμε κοιτώντας βήμα-βήμα. Έχουμε ένα όραμα να συνεχίσει το σωματείο να είναι υγιές, να έχει κοινή γραμμή και συγκεκριμένη μπασκετική κατεύθυνση. Θέλουμε να δουλέψουμε κάθε μέρα στα βασικά του αθλήματος, στα απλά πράγματα» συμπλήρωσε ο νέος τεχνικός του Κρόνου.