Σαββατιάτικες επιλογές από την Bundesliga στο BETroom…

paizontasamuna_infobasketKαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Η σημερινή μας πρόταση προέρχεται από το πρωτάθλημα της Bundesliga με το μυαλό πέντε ομάδων να είναι δικαιολογημένα στις μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις για τους θεσμούς του Champions & EuropaLeague.Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

(Σα 16:30) Στουτγάρδη-Χέρτα @Mercedes-Benz Arena

Σε αποδόσεις φαβορί η Στουτγάρδη και κάτω από τις δύο μονάδες μακριά και αγαπημένη. Παρόλο την εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της Αιντραχτ δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι απέναντι στην Χέρτα που πήρε εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ντόρτμουντ, μεσοβδόμαδα επικράτησε με 3-2 της Χαιντενχάιμ και θα βρεθεί από την πλευρά της στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Εκατέρωθεν τέρματα μας το δίνουν σε ικανοποιητική απόδοση πάντως.

Πρώτος γύρος: Χέρτα-Στουτγάρδη 2-1

(Σα 16:30) Ντόρτμουντ-Ανόβερο @Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου η Ντόρτμουντ και με το μυαλό της στην δύσκολη αναμέτρηση της Πέμπτης με την Πόρτο θα φιλοξενήσει το Ανόβερο. Μεταγραφές έγιναν για τους φιλοξενούμενους αλλά δεν έρχονται οι βαθμοί για να ξεκολλήσουν από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. 10/13 goal–goal μας δίνει η προιστορία.

Πρώτος γύρος: Αννόβερο-Ντόρτμουντ 2-4

(Σα 16:30) Βέρντερ-Χοφενχάιμ @Weserstadion

Πήρε την πρόκριση στο κύπελλο μεσοβδόμαδα που την δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Εχει την χειρότερη επίδοση εντός έδρας με 1-2-6 θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να αφήσει τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους μακριά από το γήπεδό τους παρουσιάζουν αδυναμίες με 1-3-6. Η προιστορία μας δίνει 5/5 goal–goal.

Πρώτος γύρος: Χόφενχαιμ-Βέρντερ 1-3

Ο δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.