Σακελλαρίου: «Μας έχει πεισμώσει η ήττα»

Στον Πανιώνιο έχουν πεισμώσει από την ήττα στο παιχνίδι με τον Δούκα και θέλουν αρχής γενομένης από την αυριανή (4/2, 5μ.μ.) αναμέτρηση με τον Εθνικό στην Καλλιθέα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

«Κάναμε την πρώτη μας ήττα το προηγούμενο Σάββατο σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Δούκα. Είναι στους βασικούς ανταγωνιστές μας για την άνοδο στην Α1. Μας έχει πεισμώσει, όλα τα παιδιά, το προπονητικό επιτελείο δουλεύουμε πολύ σκληρά ώστε το Σάββατο να μπούμε με νίκη στον δεύτερο γύρο κάνοντας το διπλό στην έδρα του Εθνικού» εξηγεί ο Βαγγέλης Σακελλαρίου και συμπληρώνει:

«Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, σίγουρα μας έχει πεισμώσει η ήττα από τον Δούκα. Θα πάμε να παλέψουμε για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα, θα παίξουμε σκληρή άμυνα και θα δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον Εθνικό προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Η στήριξη του κόσμου του “Ιστορικού” είναι κάτι που δεν λησμόνησε ο γκαρντ των “κυανέρυθρων” ο οποίος επισήμανε: «Ο κόσμος πάντα δίνει το συν και πάντα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο όταν είναι δίπλα μας. Δυστυχώς τους στενοχωρήσαμε το προηγούμενο Σάββατο, δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε με τη νίκη. Θέλουμε να είναι κοντά μας το Σάββατο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη κόντρα στον Εθνικό».