Σαμοθράκης: «Θετικό το ότι πήγαμε καλά»

samothrakisΤο Ψυχικό πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Η ποιοτική υπεροχή των Πατρινών ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα, αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Μπάμπης Σαμοθράκης.

«Νομίζω ότι γενικά έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μας. Καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς στο τέλος φάνηκε η υπεροχή του Απόλλωνα και ξέφυγε κάπως το σκορ. Νομίζω ότι χαρακτηριστικό σημείο ήταν η δυνατότητα που είχε ο Απόλλωνας να ανανεώνει τις επιθέσεις του με επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν πιο δυνατός κοντά στο καλάθι. Πιστεύω, πάντως, πως πήγαμε πάρα πολύ καλά τηρουμένων των αναλογιών και ελπίζω να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην αρχή του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ, για απαντήσει στη αναφέρει στη συνέχεια την καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα:

«Πολλές φορές η εικόνα του Κυπέλλου Ελλάδος δεν συνάδει με αυτή του πρωταθλήματος. Σαφώς είναι θετικό το ότι πήγαμε καλά στο Κύπελλο και ελπίζουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Αλλά θεωρώ ότι δεν έχει μεγάλη σχέση το ένα με το άλλο. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί θεσμοί».