Σαρικάς: “Να αναθεωρήσει η ΕΟΚ και να βάλει μεταγραφική περίοδο το Δεκέμβρη”

Η αναγκαστική… μετανάστευσή του δεν του βγήκε σε κακό! Άφησε την Ελλάδα, βρέθηκε στη Σουηδία, έπαιξε μπάσκετ και το χάρηκε και πλέον κοιτάζει την επόμενη μπασκετική του ημέρα. Και σίγουρα ο Αλέξανδρος Σαρικάς ευελπιστεί ότι δεν θα είναι τόσο “περίεργη”, όσο ήταν η εφετινή. Αρκεί, βέβαια σε αυτό να βάλει το… χέρι της και η ομοσπονδία!

Ο Έλληνας άσος δεν ζητά κάτι παράλογο από την ΕΟΚ, αλλά το πιο απλό. Το δεδομένο από αρκετούς παίκτες, αλλά και ομάδες: μία μεταγραφική περίοδο τον Δεκέμβρη. Θα είναι “win, win situation” όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο σχετικό σχόλιό του στο facebook ο Σαρικάς, δίνοντας… τροφή για σκέψη.

“Μια περίεργη χρονιά για μένα τελείωσε χθες και τυπικά ! Με τα πάνω κ κάτω του νιώθω ευλογημένος για την εμπειρία στο πως να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου ως επαγγελματίας, έμαθα και πήρα το μάθημα μου. Πάντως θα πρέπει να αναθεωρήσει η ΕΟΚ το οτι αρκετοί παίχτες συμπεριλαμβανομένου κ εμένα αποχωρήσαμε απο τς ομάδες μας ευτυχώς για μένα δεν κάηκε η χρονιά και μέσω εξωτερικού (Σουηδία α2) έβγαλα την χρονιά χωρίς να χάσω ματς! Συν το οτι πήρα και επιπλέον χρηματα. Ας σκεφτεί να βάλει μεταγραφική περίοδο τον Δεκέμβριο για όσους δεν ειναι ευχαριστημένους να φεύγουν είναι win win situation και για τις δυο πλευρές ομάδες και παίχτες ! Ετσι απλά τροφή για σκέψη . Έως του χρόνου αναμενο να δω τι μου ξημερώνει μπασκετικά γιατί έχω ακόμα αρκετά να δώσω !!!”.

Μία πρόταση την οποία θα πρέπει να “ακούσουν” στην ομοσπονδία από τώρα. Από νωρίς, να την βάλουν στο τραπέζι, να την συζητήσουν με τις ομάδες, τους παίκτες και να κάνουν μία κίνηση προς βελτίωση των πρωταθλημάτων που έχουν υπό τη “σκέπη” τους.