Σβήσαμε τα 9 κεράκια μας! Να μας ζήσει το infobasket.gr…

Πέρασαν κιόλας 9 χρόνια… Σα να ήταν χθες, όταν μία προσωπική σκέψη (πολλών ετών) άρχισε να παίρνει “σάρκα και οστά”. Η αγάπη για το μπάσκετ και κυρίως για τις κατηγορίες εκείνες – που συνήθως τις έβρισκε κανείς ψάχνοντας στα “ψιλά” των εφημερίδων – έδωσαν “ζωή” στο infobasket.gr. Και αυτή η αγάπη αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μόνο δική μου. Αλλά υπήρχε και στην παρέα των συναδέλφων. Οι οποίοι δεν ήταν απλά συνάδελφοι δημοσιογράφοι, μα πολύ περισσότερο ήταν φίλοι.

Η Αθηνά (Πατρινού), ο Λεωνίδας (Πιστιόλης), η Μάρα (Κούτρα), ο Φίλιππος (Κουνέλης), η Εύα (Τοπάλογλου), η Ειρήνη (Αγα), ο Δημήτρης (Τσοπανάκης)… Όλοι τους πρόσφεραν πολλά σ’ αυτό το “νεογέννητο” τότε site, που ασχολήθηκε με τις… “μικρές” κυρίως κατηγορίες. Και το βοήθησαν στα πρώτα βήματα που άρχισε να κάνει. Κι ήταν κι αυτοί που το έκαναν γνωστό σε εκείνους που αγαπούν το μπάσκετ και που με τη σειρά τους το αγκάλιασαν και το στήριξαν και συνεχίζουν και μετά από 9 χρόνια να το περιβάλλουν με αγάπη.

Μεγαλώσαμε, λοιπόν, και συνεχίζουμε… Με τα καλά μας και τα κακά μας. Με τα λάθη μας, αλλά και με την διάθεση να αναδεικνύουμε το αγαπημένο μας άθλημα και τους ανθρώπους που το περιβάλλουν.

Σας ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη και τη στήριξή σας αυτά τα 9 χρόνια ζωής του infobasket.gr


Η συντακτική ομάδα του infobasket.gr