Σειρά φιλικών για τον Δούκα

Ώρα για δράση για τον Δούκα έφτασε καθώς ξεκινά τις φιλικές της αναμετρήσεις δυο εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2018-2019. Ο Νάσος Χουμπαυλης και οι συνεργάτες του κατέληξαν στο πλάνο των φιλικών αγώνων και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον ανανεωμένο Δούκα.

Η αρχή θα γίνει το προσεχές Σάββατο όπου οι “μπλε”, στις 14.00, θα υποδεχτούν στο Δαΐς τον Διαγόρα Δρυοπιδέων όπου θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Tέσσερις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 05 Σεπτεμβρίου, ο ΑΣΕΔ θα περάσει το δεύτερο τεστ του και θα αναμετρηθεί με τον ισχυρό Ιωνικό Νικαίας.

Το Σαββατοκύριακο 08-09 Σεπτεμβρίου, ο Νάσος Χούμπαυλης και οι παίκτες του θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Έσπερος Καλλιθέας με την επωνυμία «1ο Τουρνουά Τάκη Κοντούζογλου». Εκτός από τον ΑΣΕΔ και τον διοργανωτή Έσπερο θα συμμετάσχουν ο Τρίτων και ο Κρόνος Αγίοου Δημητρίου.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων (Σάββατο 08/09) η ομάδα των εκπαιδευτηρίων θα κοντραριστεί με τον Τρίτωνα (17:00)  και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα βρεθεί την επόμενη ημέρα στον μικρό ή τον μεγάλο τελικό.

Με τον Έσπερο Καλλιθέας όμως ο Δούκας θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, σε ένα φιλικό το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτμεβρίου κόντρα στην Κόρινθο, για το Κύπελλο Ελλάδος.