Σενάρια για Δασταυρίδη και ΑΕΛ

Η πορεία της ΑΕΛ δεν ήταν αυτή που έπρεπε με την ομάδα να υποβιβάζεται στη Β Εθνική και πλέον αυτό που απασχολεί τους «βυσσινί» είναι η επόμενη μέρα. 

Αρχικός στόχος είναι η ΑΕΛ να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παρά το γεγονός ότι θα ξεκινήσει με  -1 βαθμό αφού δεν κατέβηκε στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με το Μαρούσι.

Τα πρώτα σενάρια ήδη έχουν ξεκινήσει και όπως αποκαλύπτει το thessaliatv.gr κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον ενός παράγοντα να αναλάβει την ομάδα και μιλάμε για τον Κώστα Δασταυρίδη. Μάλιστα, τέθηκε στην πλευρά του συλλόγου  το ερώτημα αν μπορεί η ομάδα μπάσκετ να λειτουργήσει ανεξάρτητα από τον Ερασιτέχνη, κάτι που όμως που τονίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει.

Ο Δασταυρίδης είναι αυτός που διοικούσε τον Φοίνικα Λάρισας στη δεύτερή του χρονιά ως ΓΣ Λαρισαίων 1928, στη Β Εθνική κατηγορία, και είχε τα ηνία όταν η ομάδα εκείνη ανέβηκε ως επιλαχούσα στην Α2 Εθνική, για να υποβιβαστεί μέσα σε μία χρονιά και για να καταλήξει ως… Πανελλήνιος στην Αθήνα, χωρίς να συμμετέχει τελικά σε κανένα πρωτάθλημα φέτος.

Όπως και να έχει υπάρχουν πάντα τα ανοίγματα των δύο τελευταίων ετών, τα οποία οι παίκτες περιμένουν να κλείσουν έστω και τώρα, αλλά και να φανεί αν ο Λαρισαίος επιχειρηματίας μπορεί να αναλάβει την κάλυψή τους.