Ήταν το μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής. Εν τέλει, ο Γιώργος Φλιάτης αποφάσισε να μετακομίσει στις Σέρρες και να φορέσει τη φανέλα του νεοφώτιστου -στη Β’ Εθνική- Πανσερραϊκού, ο οποίος ολοκλήρωσε έτσι το φετινό ρόστερ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η τελευταία προσθήκη‼️

– Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία μεταγραφή με την οποία ολοκληρώνεται η ενίσχυση του φετινού ρόστερ της ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής! Ο Γιώργος #Φλιάτης (25 ετών, 1.94 μέτρα, forward) αποκτήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τη νεοφώτιστη ομάδα στη θέση «4», μετά τις αποχωρήσεις των Γρίψιου και Θολιώτη από το ρόστερ της.

– Ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός καλαθοσφαιριστής έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στο Ασβεστοχώρι, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον #Άρη με τον οποίο κατέκτησε δύο πανελλήνιους τίτλους, το 2011 ως παίδας στην Κύμη και το 2013 ως έφηβος στην Πάτρα. Τη διετία 2013-2015 φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού Ιωνίας και πέτυχε άνοδο στη Β’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην κατηγορία αυτή με την ομάδα του Στρατωνίου και, με βάση το Ιnfobasket, αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της χρόνιας. Το χρονικό διάστημα 2018-2020 ανήκε στην Ένωση Καβάλας με την οποία, την πρώτη του χρονιά, συμμετείχε στην Α2 Κατηγορία.

Γιώργο, καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του ιστορικού Πανσερραϊκού! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με το «λιοντάρι» στο στήθος!».