Σε εξαιρετική κατάσταση οι «Παρτενοπέοι» “λέει” στο BETroom το Defencebet

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Bundesliga και είναι έντονο το ενδιαφέρον για τους λάτρεις του Γερμανικού ποδοσφαίρου για το ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν. Αλλά και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα ποια ομάδα θα συμμετέχει στον αγώνα μπαράζ για παραμονή στην κατηγορία. Οι πέντε από τις οκτώ συνολικά επιλογές προέρχονται από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά…

16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Φιέστα τίτλου στο Allianz Arena για την Μπάγερν διατηρεί το αήττητο εντός έδρας με 12N – 4I – 0Η ενώ στις 11 από τις 16 αναμετρήσεις σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα. Η Φράιμπουργκ κρατάει με νύχια και με δόντια την 6η προνομιούχο θέση που την δίνει το δικαιώμα συμμετοχής στις Ευρωπαικές διοργάνωσεις την επόμενη σεζόν. Εντός έδρας παρουσίασε πολύ καλή εικόνα έχοντας συλλέξει τους 32 από τους 48 συνολικά βαθμούς. Στις 12 από τις 16 εξόδους σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ στις 11 εξ αυτών σκόραραν αμφότερες. Eντός έδρας οι Βαυαροί δεν έχουν χάσει από την Φράιμπουργκ στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις.
-Goal/Goal + Over 2,5 Goals-

16:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ: Ιδιο αποτέλεσμα με την Χόφενχαιμ επιθυμούν στο Ντόρμουντ ώστε να πάρουν την 3η προνομιούχο θέση που τους οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Εντός έδρας μετρά 9 Over σε 16 αναμετρήσεις διαθέτοντας την 2η καλύτερη άμυνα. Η Βέρντερ προέρχεται από δύο ήττες έχοντας δεχθεί 9 τέρματα με αποτέλεσμα να περιμένει στραβοπάτημα της Κολωνίας για να πάρει το τρίποντο στην σημερινή αναμέτρηση. Εκτός έδρας μετρά 12 Over και 13 G/G σε 16 αναμετρήσεις. Στις τελευταίες 9 επισκέψεις στο Signal Iduna Park δεν έχει αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
-Goal/Goal + Over 2,5 Goals-

16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της για το πλασάρισμα στην πρώτη επτάδα η νίκη όμως είναι επιβεβλημένη απέναντι στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ντάρμσταντ. Η Γκλάντμπαχ μετράει 9 G/G εντός, η Ντάρμσταντ 15 ήττες σε 16 εξόδους με 11 N/G.
-1 Half Time-

16:30 ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ – ΛΕΙΨΙΑ: Με το μυαλό της 27ης Μαίου η Αιντραχτ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι θα φιλοξενήσει την Λειψία. Σε κακό μομέντουμ πάντως το τελευταίο δίμηνο μετρά 5 ήττες σε 8 αναμετρήσεις. Η έκπληξη της φετινής σεζόν σταθερά σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα,μετράει 10 Over και 9 G/G σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις.
-2-

16:30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΑΙΝΤΖ: Μόνο νίκη θέλουν οι τράγοι και θα περιμένουν τα αποτελέσματα των αντιπαλων τους και του τελικού της 27ης Μαιου για να δουν αν η 7η θέση οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Εντός έχει 9 G/G και 10 2 έως 3 τέρματα. Η Μάιντζ πετυχε νικη παραμονη στην κατηγορία απέναντι στην Αιντραχτ εκτός έδρας μετράει 11 Over και 8 2 έως 3 τέρματα σε 16 εξόδους.
-1-

18:45 ΛΩΖΑΝΝΗ-ΤΟΥΝ: Οι γηπεδούχοι έχουν 3 σερί ήττες ενώ τρέχουν ένα σερί 11 εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη. Στις 10 από τις 16 εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα. Σε καλή κατάσταση η Τουν προέρχεται από 4 νίκες στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, εκτός έδρας μετράει 9 Over και 12 G/G σε 16 εξόδους.
-Over 2.5-

19:00 ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ: Πρωτοπόρος στην Superrettan η Μπρομαποϊκάρνα διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία, εντός έδρας μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 4 Over. Η Βάρμπεργκς εκτός έδρας μετράει 3 στις 4 ισοπαλίες έχοντας 3 Under. Προέρχεται από εκπληκτική νίκη με 7-1 επί της Γκάις.
-Over 2.5-

21:45 ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Την καλύτερη επίθεση διαθέτουν οι «Παρτενοπέοι» στην Serie A, στο κυνήγι της Ρόμα με στόχο την κατάληψη της 2ης θέσης για την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Εντός έδρας μετράνε 10 Over και 11 G/G σε 18 παιχνίδια. Οι Βιόλα εξαιρετικοί εντός έδρας μακριά από το γήπεδο τους απώλεσαν αρκετούς βαθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 7η θέση και στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.
-1 & Over 2.5-

Το δυνατό σημείο της ημέρας (κάντε κλικ εδώ),για περισσότερες εκτιμήσεις από το Σαββατιάτικο κουπόνι του στοιχήματος στο Defencebet.com