Σε πλήρη διαστηριότητα οι ακαδημίες της Νίκης

akadhmia-nikiΣε πλήρη λειτουργία βρίσκεται η ακαδημία του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά στα κλειστά γυμναστήρια του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας με ικανοποιητική συμμετοχή παιδιών και πολύ και του 3ου διάθεση για παιχνίδι.

Τη φετινή χρονιά η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου ανανεώθηκε και στελεχώθηκε με νέους ικανούς προπονητές, με στόχους τη σωστή εκγύμναση και μύηση των παιδιών στο άθλημα που αγαπούν αλλά και τη διαμόρφωση προσωπικοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό συστάθηκε επιτροπή για την οργάνωση της ακαδημίας μπάσκετ του κυανόλευκου συλλόγου, με επικεφαλής τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή της Νίκης Βόλου τον κ. Γιώργο Κατσαλή. Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα οι υπεύθυνοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης ενημέρωσαν τους γονείς σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος μπάσκετ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Κατσαλής ανέφερε πως ολοένα και περισσότερες οικογένειες προτιμούν και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο και στόχος της Νίκης Βόλου είναι να φέρει ακόμη περισσότερους νέους και νέες κοντά στο άθλημα του μπάσκετ αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα. Επίσης, τόνισε πως ο σύλλογος στοχεύει στην ουσία που είναι η διασκέδαση και η χαρά του παιχνιδιού, όπως και η συστηματική δουλειά στο γήπεδο ώστε να αναδειχθούν νέα ταλέντα που θα συνεχίσουν στα αγωνιστικά τμήματα και με το κίνητρο να στελεχώσουν μελλοντικά τις ομάδες ανδρών και γυναικών της Νίκης Βόλου στις μεγάλες κατηγορίες.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου κ. Δημήτρης Βαϊράμογλου και ο υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας μπάσκετ Θανάσης Κασαπίδης, οι οποίοι με τη σειρά τους καλωσόρισαν τους παραβρισκόμενους γονείς.

Στο μεταξύ, η ακαδημία καλαθοσφαίρισης της βολιώτικης ομάδας προχώρησε στην αγορά νέου προπονητικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των τμημάτων της. Ήδη αποκτήθηκε μίνι μπασκέτα για τις μικρότερες ηλικίες, μπάλες, κώνοι κ.α. Επίσης, στους αθλητές της Νίκης μοιράστηκαν δωρεάν τα καινούργια μπλουζάκια ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις.

Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν οι επιχειρήσεις της περιοχής, Victoria Complex (Σκιάθος), οινοποιείο Αποστολάκη, οίνοι-ποτά Ν. Καραφίλογλου & ΣΙΑ και το κατάστημα αθλητικών ειδών Sports House (Αντωνοπούλου 61) που παρέχει έκπτωση στους αθλητές του συλλόγου.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1998-2007. Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του συλλόγου (τηλ. 2421060320) και στον προπονητή Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850).