Σε ρόλο τεχνικού διευθυντή στη ΜΕΝΤ ο Γιαννούλης…

Ενίσχυσε τη ΜΕΝΤ εντός του παρκέ, πλέον δείχνει αποφασισμένος να την βοηθήσει και έξω από αυτό… Ο λόγος για το Γιάννη Γιαννούλη, ο οποίος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Αυτό του τεχνικού διευθυντή… Ο “Γιαν-Γιαν” θέλει να μεταφέρει όλες τις γνώσεις που “κουβαλά” από τα πολλά χρόνια εντός του παρκέ στην ομάδα που δεν κρύβει ότι αγαπά αρκετά. Την ΜΕΝΤ, στην οποία και πλέον αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γιαννούλης έχει μιλήσει διεξοδικά με τον πρόεδρο της ΜΕΝΤ Κώστα Μπουλιώνη για τον ακριβή ρόλο που θα έχει και τις κινήσεις που θα κάνει και ήδη έχει αρχίσει να λαμβάνει τις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Από τον προπονητή της στο αντρικό, έως και εκείνους που θα στελεχώσουν τα κομβικά σημεία της ομάδας. Ο “Γιαν-Γιαν” με δήλωσή του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

“Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, που πραγματικά με εξιτάρει. Χαίρομαι που αυτή η νέα μου αρχή γίνεται στην ΜΕΝΤ, μία ομάδα με ιστορία, που έχει το δικό της γήπεδο, και ελπίζω με τις γνώσεις μου, να τη βοηθήσω ώστε να γίνει μία ελκυστική και και υπολογίσιμη στον μπασκετικό χάρτη, ομάδα, που έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει! Το team που φτιάχνουμε θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε όσο πιο επαγγελματικά μπορούμε, οι καταλυτικοί έμπειροι άνθρωποι που θα μπούνε σε συγκεκριμένα πόστα, και μαζί με τη δική μου εμπειρία αλλά και τη στήριξη του Προέδρου μας, μαζί θα κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή στην ανανεωμένη ΜΕΝΤ, με στόχο μας να γράψει νέα ιστορία. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της αντρικής ομάδας αλλά και της Κ20! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για να υλοποιήσουμε μαζί το όραμά μας για τη ΜΕΝΤ”.

.
Διαβάστε ακόμη…