Σε σίγουρα, νικαιώτικα χέρια τα τμήματα υποδομής του Ιωνικού!

Σε έναν προπονητή γέννημα-θρέμμα Ιωνικό περνούν τα τμήματα υποδομής του νικαιώτικου συλλόγου. Ο Θοδωρής Μπολάτογλου, ένας έμπειρος προπονητής με μακρά θητεία σε πολλές ομάδες, αλλά και στο επιτελείο της εθνικής ανδρών δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, αναλαμβάνει πόστο στον Ιωνικό. Κι όχι όποιο κι όποιο, αλλά εκείνο του τεχνικού υπευθύνου στα τμήματα υποδομής.bolatoglou

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Μπολάτογλου αναφέρει:

“Ο Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή – και μάλιστα σε μια νευραλγική θέση – ενός ανθρώπου που αποτελεί μεγάλο “κεφάλαιο” για το σύλλογο, του Θόδωρου Μπολάτογλου.
Ο έμπειρος προπονητής θα αναλάβει χρέη τεχνικού υπευθύνου στα τμήματα υποδομής του Ιωνικού, έχοντας την εποπτεία στις Ακαδημίες, στο παιδικό, αλλά και στο εφηβικό.
Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση της ομάδας μας, καθώς ο Θόδωρος Μπολάτογλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην Ανδρική ομάδα, αλλά και ομοσπονδιακός τεχνικός.
Γέννημα θρέμμα Ιωνικός, έπαιξε μπάσκετ και έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στη Νίκαια. Καθοδήγησε την ομάδα στην Α’ Εθνική. ενώ επέστρεψε σ’ αυτή και στην τελευταία μεγάλη πορεία της ομάδας, όταν κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 (2002).
Έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες και στην Εθνική, είτε ως συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική Ανδρών, είτε ως ομοσπονδιακός τεχνικός στις “μικρές εθνικές” ομάδες.
Παράλληλα είναι υπεύθυνος της ειδικότητας καλαθοσφαίρισης στα ΤΕΦΑΑ, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.
Με την επιστροφή του ανοίγει ένα ακόμη μεγάλο κεφάλαιο στον αγαπημένο του Ιωνικό, προσφέροντας με την εμπειρία και τις γνώσεις του τις απαιτούμενες κατευθύνσεις για να ανθίσουν ακόμη περισσότερο τα τμήματα υποδομής”.