Σε Υμηττό, Πεύκα και… ουρά το ενδιαφέρον

ball_breaking_wallΟι 10 από τους 14 αγώνες της 14ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν σήμερα λόγω των βουλευτικών εκλογών που τροποποίησαν σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα στη Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα, σήμερα θα διεξαχθούν έξι αγώνες για το βόρειο όμιλο και άλλοι τέσσερις για το νότιο, με τις αναμετρήσεις του Αμύντα με το Περιστέρι και των Μαχητών Δόξας Πεύκων με τον Φοίνικα Λάρισας να κλέβουν την παράσταση.

Από εκεί και πέρα, στο νότιο όμιλο πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις για τη μάχη της παραμονής θα γίνουν σε Δαΐς (Δούκας-Ηράκλειο) και Χολαργό (Χολαργός-ΚΑΠ), ενώ ο ΓΣ Κύμης θα επιχειρήσει να αποφύγει το στραβοπάτημα και να παραμείνει αήττητος στο γήπεδο του με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Παπάγο.

Στον Βορρά, το Αργος Ορεστικό θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στην Καλαμαριά, ενώ το Πευκοχώρι και το Ανατόλια θα έχουν λογικά τον πρώτο λόγο απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο και τους Τιτάνες Παλαμά αντίστοιχα. Τέλος, οι τελευταίες τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης και Κομοτηνή-ΧΑΝΘ) συγκρούονται μεταξύ τους στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

1ος όμιλος (Νότος)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Περιστέρι Παπαφωτίου-Καρδάρης
Χολαργού 17.00 Χολαργός-ΚΑΠ Ραχιώτης-Στρέμπας
«Ν. Μαρίνος» 17.00 ΓΣ Κύμης-Παπάγος Κωνσταντινόπουλος-Λιότσος
Δαΐς 16.00 Δούκας-Ηράκλειο Ξάνθος-Μπούσιας

* Στον αγώνα που έγινε την Παρασκευή ο Φάρος Κερατσινίου νίκησε τον Ιωνικό Νίκαιας 94-86 στην παράταση, ενώ οι αγώνες Ικαρος Καλλιθέας-Πανερυθραϊκός και Μαρούσι-Φιλαθλητικός θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου.

2ος όμιλος (Βορράς)

Κομοτηνής 17.00 Κομοτηνή-ΧΑΝΘ Παπαδόπουλος-Τσιαπλής
Καλαμαριάς 17.00 Αργοναύτης-Άργος Ορεστικό Νικολούλης-Ζαχαρής
Ν. Μουδανιών 17.00 Πευκοχώρι-Πιερικός Αρχέλαος Θεοδώρου-Φουτζήλας
ΔΑΚ Πεύκων 17.00 Μαχητές Δόξας Π.-Φοίνικας Λ. Χαλαμπαλάκης-Μακρής
Ανατόλια 18.00 Ανατόλια-Τιτάνες Παλαμά Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.
Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Ασπίδα Ξάνθης Τζίμα-Τσιρτσιμάλης

* Στον αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη, ο Προμηθέας νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου 86-61.