Σημαντική προσθήκη με Ντακούλια για Εσπερο

Εντυπωσιακή ήταν η συνέχεια για τον Εσπερο, καθώς το φρόντισε να κάνει δικό του, τον Χρήστο Ντακούλια, ο οποίος και αποτελεί την τρίτη του μετεγγραφή του συλλόγου.

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, καθώς ο έμπειρος γκαρντ, μπορεί να προσφέρει και να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Αντώνη Μάντζαρη.  Κατά το παρελθόν, Ντακούλιας έχει φορέσει τη φανέλα των ΓΣ Περάματος, Ιωνικού Νικαίας, Λειβαδιάς, Περιστερίου, Αμαρουσίου, ενώ την περασμένη χρονιά φορούσε τη φανέλα του Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση:

«Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας συνεχίζονται δυναμικά. Μετά τον Σπύρο Μαγκούνη και τον Γιάννη Καπώνη , σειρά έχει ο Χρήστος Ντακούλιας.

Ο έμπειρος 32χρονος γκραντ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές προηγούμενες σεζόν με το Αιγάλεω, το Μαρούσι, το Περιστέρι και έχοντας αγωνιστεί στις ΑΕ Λειβαδιά, Ιωνικός Νικαίας και Ερμή Περάματος ανέφερε:

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα γίνω μέλος της οικογένειας του Εσπέρου. Γνωρίζω αρκετά χρόνια τον κοουτς και τους συμπαίκτες μου, τον Γιάννη τον Μοσχόπουλο από την διοίκηση του Εσπέρου και μου ήταν εύκολο να απαντήσω θετικά στο πλάνο που μου παρουσίασαν ειδικά μετά και την παρουσία του Προέδρου. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και αντάξιοι με την ιστορία του συλλόγου.”

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Εσπερου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία».