«Σημείο αναφοράς στην ιστορία του συλλόγου»

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… 20 χρόνια διήρκεσε η συνεργασία του Αργύρη Καρούτζου και του Χαλανδρίου. Μόνο… εύκολο, λοιπόν, δεν ήταν το “αντίο” μεταξύ των δύο πλευρών. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαλάνδρι για να αποχαιρετήσει τον έμπειρο προπονητή…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Χαλανδρίου ανακοινώνει την μετά 20 χρόνια ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ και Επικεφαλής Προπονητή των Ακαδημιών και του Παιδο-Εφηβικού Τμήματος κ. Αργύρη Καρούτζο, απευθύνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν για την ανεκτίμητη προσφορά του στο Σύλλογο και στο Μπάσκετ του Χαλανδρίου γενικότερα.

Ο Αργύρης καθοδήγησε όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλά παιδιά και τωρινούς αθλητές του μπάσκετ στα πρώτα τους βήματα αλλά και υπήρξε προπονητής πάρα πολλών παικτών που ανδρώθηκαν ή πέρασαν από την ομάδα σε όλα τα στάδια συμμετοχής της τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ όσο και στην Γ Εθνική Κατηγορία που συμμετέχει σήμερα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου. Κλείνοντας με συγκίνηση αυτόν τον μεγάλο κύκλο επιτυχούς συνεργασίας ευχόμαστε στον Αργύρη, που θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην προπονητική ιστορία του Συλλόγου, κάθε επιτυχία και χαρά στη συνέχεια της διαδρομής του».