Σκαραφίγκας: «Το πρώτο ματς από μια σειρά τριών αγώνων που θα κρίνει πολλά»

Μία στροφή πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα βρεθεί με τον Γιώργο Σκαραφίγκα στο τιμόνι. Ο έμπειρος τεχνικός θα αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη Κω για την 14η αγωνιστική της Α2, μέσα σε διάστημα 7 ημερών. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία με τον Διαγόρα, στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στον προσεχή αγώνα του Σαββάτου (19/1, 13:00).

Για τη συνεργασία με το Διαγόρα: “Με πολλή μεγάλη χαρά και τιμή δέχθηκα την πρόταση από το Διαγόρα, μια ομάδα που βρίσκεται στην Αθήνα και καλύπτει τις δικες μου προϋποθέσεις. Ο Διαγόρας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες σε αυτό το επίπεδο και είναι προπονητικό στοίχημα, άσχετα εάν ο στόχος μας είναι τα πλέι-οφ, να αλλάξουμε πρόσωπο και να βοηθήσουμε τα παιδιά να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: “Απ’ έξω είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε, σίγουρα η ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται υψηλότερα στη βαθμολογία διότι διαθέτει ένα από τα καλυτερα ρόστερ, ωστόσο θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να έχει τη πορεία που της αξίζει.

Για το προσεχή αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω και τη δεύτερη φορά που συναντά την ομάδα εντός 7 ημερών, όντας πλέον στο τιμόνι του Διαγόρα: ” Μια εξίσου πολλή καλή ομάδα που στοχεύει στα πλέι οφ. Ο Διαγόρας πρέπει να μπει αποφασισμένος για να πάρει τη νίκη. Είναι το πρώτο ματς από μια σειρά τριών αγώνων που θα κρίνει πολλά σε σχέση με τα πλέι οφ και είναι επιτακτική η νίκη.