Σκιαθίτης: «Ο Εθνικός που όλοι αγαπάμε είναι αντάξιος σεβασμού»

Παρελθόν αποτελεί από τον Εθνικό, εδώ και λίγες εβδομάδες ο Μάριος Σκιαθίτης, με τον ίδιο να ενημερώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης του λόγους αποχώρησής του από την ομάδα. 

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ανακοινώσω σε όλους και κυρίως στους φίλους του Εθνικού ότι εδώ και 3 εβδομάδες αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Δεν θα μακρηγορήσω γιατί δεν θεωρώ ότι αν αναλύσω κάτι τώρα θα βοηθήσει τους συμπαίκτες μου. Απλώς θέλω να πω ότι λυπάμαι που εξελίχθηκαν όλα έτσι φέτος. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να αποχωρεί από μια ομάδα στην μέση της σεζόν αλλά πραγματικά αυτά που έζησα φέτος ήταν όλα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έκανα αρκετή υπομονή διότι περίμενα ότι κάποια στιγμή τα πράγματα (και η διοίκηση) θα άλλαζαν. Νόμιζα ότι η όποια διοίκηση θέλει να αυτοαποκαλείται διοίκηση του Εθνικού φέτος θα ήταν πιο σοβαρή, υπεύθυνη και δεν θα άφηναν καταστάσεις να ξεφεύγουν και αντιθέτως να εστίαζε μόνο στο «φαινεσθαι».

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιοι πάτησαν πάνω στην ομάδα για να κερδίσουν φήμη που δεν ήταν άξιοι και δεν κατάφεραν ως παίκτες, να λένε ψέματα για να καλύψουν το «μαγείρεμα» τους και οι ίδιοι άνθρωποι που λέγαν ότι δεν είναι διοικητικοί αλλά την ίδια στιγμή λέγαν σε όλους ότι είναι πρόεδροι και κάνουν κουμάντο κατάφεραν να διασύρουν το ιστορικό όνομα του ΕΘΝΙΚΟΥ ένα στολίδι της Α2 τα προηγούμενα χρόνια. Ειλικρινά είναι ντροπή. Καλύτερα η ομάδα να είχε βρεθεί στα τοπικά με τιμή, κύρος και αξίες που την αντιπροσωπεύουν παρά να την συζητάνε και να την δυσφημίζουν σε όλη την Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο και να γράφουν κάθε εβδομάδα για τα παρατράγουδα της ομάδας(παραδείγματα υπάρχουν πολλά αλλά δεν είναι της παρούσης).

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ που όλοι αγαπάμε είναι αντάξιος σεβασμού και έχει ψυχή και πολύ βαριά φανέλα όπως μου έμαθαν οι πιο έμπειροι συμπαίκτες μου πέρσι που παραλίγο να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1 και τους ευχαριστώ για αυτό(Μαχαιρας, Τσουτσος, Μαρτζος, Λαανε ,Παντσιος κ.α). Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου όποτε θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κάνουν οποίο και να είναι το αποτέλεσμα ακόμα και αν παίζουν για να επωφελούνται κάποια συγκεκριμένα άτομα να μην το βάζουν κάτω και να κρατάνε χαρακτήρα ανέπαφο γιατί αυτό θα τους μείνει μετά από αυτή την σεζόν και δεν το κατάφερε κανένας καθώς πάντα υπήρχε ο εκφοβισμός της διοίκησης ότι θα έδιωχνε παίκτες (αν δεν κάναν τα στραβά μάτια).

Κάποιες άφορες όσο δύσκολο και να είναι ο χαρακτήρας και το επίπεδο που πρέπει να κρατάμε στην ζωή είναι αξίες που πρέπει να βάζουμε σε προτεραιότητα ακόμα και αν στερηθούμε το «παιχνίδι» που όλοι αγαπάμε. Ελπίζω ο κόσμος του ΕΘΝΙΚΟΥ ή κάποια παλιά διοίκηση που έχει δείξει τις αξίες και τους σκοπούς της να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ξαναδούμε όλοι τον ΕΘΝΙΚΟ εκεί που του αξίζει. Στην κορυφή!!!».