Σκουρτόπουλος: «δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι… Το θέμα ξεκινούσε από την άμυνα και έφτανε στην επίθεση»

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Ήταν ένα ακόμη καλό φιλικό, αλλά με τόσο κόσμο που έρχεται και τέτοια ατμόσφαιρα που δημιουργεί, νιώθουμε υποχρέωση να κερδίζουμε. Σήμερα δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά ίσως έχουν επηρεαστεί και λίγο από τον τραυματισμό του Σλούκα. Το θέμα ξεκινούσε από την άμυνα και έφτανε στην επίθεση. Η ομάδα έφτασε πάντως στους 84 πόντους. Πρέπει να ξεκινάμε πάντα από την άμυνα. Απέναντι στη Σερβία θα έχουμε ένα πολύ δυνατό τεστ, κόντρα σε μεγάλα κορμιά. Θέλουμε να δούμε διαφορετικά σχήματα στα φιλικά, έχουμε καταλήξει σε κάποιες βασικές φάσεις, αλλά πρέπει να γίνεται ένα μεγάλο ροτέισον τουλάχιστον μέχρι το αυριανό παιχνίδι, ώστε να πάμε στην Κίνα έτοιμοι. Έχουμε ακόμη 15 μέρες και τρία φιλικά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και ο Σλούκας θα είναι μαζί μας, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση».

Γιώργος Παπαγιάννης: «Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από το χθεσινό. Δεν δείξαμε τόσο καλό πρόσωπο σε ένα σημείο που χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε την Τουρκία να επιστρέψει στο ματς. Έχουμε δουλέψει για να αντιμετωπίσουμε κάθε σχήμα, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα. Το μέγεθός μας είναι ένα όπλο, όπως και το τρανζίσιον. Τώρα αντιμετωπίζουμε τη Σερβία, που έχει πολύ καλή ομάδα και μεγάλους αστέρες. Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για να δει ο κόσμος».

Αντώνης Κόνιαρης: «Νομίζω μας βγήκε λίγο η κούραση σήμερα, είχαμε και τον τραυματισμό του Σλούκα. Μπαίνουμε σε ένα άλλο ροτέισον και πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα δούμε ξανά τις αδυναμίες μας στο βίντεο, αλλά πιστεύω πως είναι πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε. Στο ανοιχτό γήπεδο είμαστε τρομεροί και προσπαθούμε όσοι ερχόμαστε από τον πάγκο να δώσουμε διάρκεια στην καλή μας απόδοση. Πρέπει να βρούμε λίγο καλύτερα την ταχύτητα και τις λεπτομέρειες στο σετ παιχνίδι. Θα το βρούμε από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για το πολύ δυνατό φιλικό με τη Σερβία».