Σκούταρης: «Ικανοποιημένοι με τις νίκες, όχι μόνο με καλές εμφανίσεις»

Την πολύ καλή εικόνα της αναμέτρησης με την Πεντέλη θέλει να διατηρήσει η Νίκη Αμαρουσίου και στην αυριανή (Κυριακή 11/12, 17:00) δύσκολη “μάχη” με τον -εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας- Κάδμο Θηβών, στο κλειστό της Κοκκινιάς, επιδιώκοντας παράλληλα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη.

Μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για το παιχνίδι με τον Κάδμο, ο “μπαρουτοκαπνισμένος” φόργουορντ, Λεωνίδας Σκούταρης, ανέφερε: Η αλήθεια είναι ότι στην Πεντέλη πιθανόν να κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Ωστόσο, αυτό δεν πάει να πει ότι είμαστε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι μόνο από τις καλές εμφανίσεις… Ικανοποιημένοι θα είμαστε όταν οι καλές εμφανίσεις μετουσιώνονται και σε θετικά αποτελέσματα. Αυτά είναι που μετράνε στο τέλος της ημέρας, είτε έχεις παίξει καλά είτε όχι. Οπότε, το ζητούμενο για το αυριανό ματς με τον Κάδμο Θηβών είναι ένα: νίκη και μόνο νίκη!

Φυσικά, για να νικήσουμε μία τόσο ισχυρή ομάδα θα πρέπει αν μη τι άλλο να πραγματοποιήσουμε και μία εμφάνιση εφάμιλλη με αυτή της περασμένης αγωνιστικής στην Πεντέλη. Όσο δύσκολο κι αν είναι, είμαστε υποχρεωμένοι να το καταφέρουμε και πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στη νίκη. Κι όσο δυνατός κι αν είναι ο Κάδμος φέτος, εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και θεωρώ ότι απ’ τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο και να κερδίσουμε”.