Σκόνδρας: «Χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση»

Ο Εσπερος μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον η ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη έχει πιάσει ήδη δουλειά για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Κεραυνό Αιγίου στην Πάτρα (Κυριακή 22/10, 5μ.μ.).
 
Δηλώσεις για το «διπλό» της πρεμιέρας στην Ριζούπολη, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έκανε ο Παναγιώτης Σκόνδρας, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Πιστεύω ότι τα κλειδιά για την επικράτησή μας ήταν η ψυχή που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο, η πίστη που είχαμε για τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, αλλά και η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μας», ανέφερε ο παίκτης των πατρινών και συνέχισε:

 «Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινήσαμε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα, όμως μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω, καθώς η Γ΄ Εθνική έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Οσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι, δήλωσε: «Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου, αλλά και την συνέχεια γενικότερα, πιστεύω ότι επειδή το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων χρόνων, χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και προσοχή σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι χάρη στο καλό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα θα πάμε καλά και ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να πετύχουμε το 2 στα 2».