Σκόραραν για την «Κιβωτό της Αγάπης»

promitheas_kivotos-agapisΣε αληθινή γιορτή εξελίχθηκε το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενίσχυση της «Κιβωτού της Αγάπης», ανάμεσα σε επίλεκτη ομάδα του Προμηθέα με την ονομασία Προμηθέας Family και της ομάδας μπάσκετ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ στον αγώνα συμμετείχαν και οι Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Βετούλας και Γιάννης Μολφέτας.

Το παιχνίδι σκόρπισε χαμόγελα στους πολυάριθμους φίλους του μπάσκετ στην Πάτρα που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία και χειροκρότησαν ζεστά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Η ομάδα των ηθοποιών κατέβηκε με τους: Σταύρο Καλλιγά, Μιχάλη Μαρκάτη, Άκη Σακελλαρίου, Αλέξανδρο Ζαχαρέα, Θανάση Μπριάνα, Δημήτρη Γεροδήμο, Γιώργο Γαρνάβο (αρχηγός), Στάθη Γκάτση, Παναγιώτη Δρακόπουλο, Ανδρέα Ζαφειρόπουλο, Κώστα Τσάχρα (βοηθός προπονητή) και Κοσμά Σταύρου (προπονητή) , ενώ ενισχύθηκε από τους Άγγελο Κορωνιό και Νίκο Μοσχοβάκη. Με την ομάδα του Προμηθέα, που καθοδήγησε ο Μάκης Γιατράς, αγωνίστηκαν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας: Γιάννης Χαμηλός, Βασίλης Γιαννικόπουλος, Γιώργος Πετρόπουλος, Κώστας Τασόπουλος, Δημήτρης Πανίτσας και Θανάσης Σουφλιάς, οι βετεράνοι αθλητές του συλλόγου Θάνος Μενούνος, Χρήστος Μήλας, Λουκάς Λεονάρδος, Τάσος Χρυσανθόπουλος και Ανδρέας Λάσκαρης και οι παλαίμαχοι Νίκος Βετούλας και Νίκος Μηλιδάκης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης και τον σχολιασμό του αγώνα έκαναν ο Τάκης Τσίτσας (για λογαριασμό των ηθοποιών) και ο Σωτήρης Κορφιάτης.

Να σημειωθεί πως πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, χόρεψε το χορευτικό του Δήμου Πατρέων, που στο ημίχρονο ξεσήκωσε τον κόσμο παρασύροντας στον χορό αθλητές και των 2 ομάδων σκορπώντας κέφι και χαρά.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους μικρούς φίλους να «ορμούν» στον αγωνιστικό χώρο για να φωτογραφηθούν με παίκτες και ηθοποιούς, τους καλεσμένους από την «Κιβωτό της Αγάπης» να συμμετέχουν γελώντας και τον κόσμο να χειροκροτεί νιώθοντας την ζεστασιά που αγκάλιασε σήμερα το γήπεδο της Ε.Α.Π. και την αγάπη ανθρώπων που προσφέρθηκαν ανιδιοτελώς κι έστειλαν ένα μήνυμα σε καιρούς δύσκολους.

Να σημειωθεί πως στον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Γιώργο Γαρνάβο δόθηκε από τον πρόεδρο του ΑΣΠ Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή στο σημερινό αγώνα, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η βουλευτής Αχαΐας και ηθοποιός Κυρία Μαρία Κανελλοπούλου.

Για την ιστορία η ομάδα του Προμηθέας Family ήταν η νικήτρια στον φιλικό αγώνα, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Κ.Α-Η, και στον οποίο διαιτήτευσαν οι Σωτήρης Λαϊνιώτης και Γιώργος Θεοδωρόπουλος με 65-62, αν και όλα τα καλάθια ήταν για την «Κιβωτό της Αγάπης», που ήταν και ο αληθινός πρωταγωνιστής της βραδιάς.

 

promitheas_kivotos-agapis-1  promitheas_kivotos-agapis-4 promitheas_kivotos-agapis-5