Σορώτος: «Νίκη οπωσδήποτε»

Κρίσιμο είναι το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής για τον Πιερικό Αρχέλαο. Ο σύλλογος της Κατερίνης υποδέχεται την Ολυμπιάδα Πατρών σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να μπορέσει να σκαρφαλώσει ψηλότερα βαθμολογικό πίνακα.

«Το Σάββατο παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα που έχει κάνει η Ολυμπιάδα Πατρών εκτός έδρας από όπου έχει περισσότερες νίκες από ότι στην έδρα της, καθιστά το παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Για μας είναι ένας αγώνας μεγάλης βαθμολογικής σημασίας τον οποίο πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε», ανέφερε αρχικά ο Κώστα Σορώτος και συνέχισε:

«Έχουμε δουλέψει καλά μέσα στην εβδομάδα, παρόλα τα προβλήματα των τραυματισμών και κυρίως των ιώσεων που δεν επέτρεψαν στο σύνολο των παικτών να παρακολουθήσει τις προπονήσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και κυρίως να αυξήσουμε τη διάρκεια της καλής μας απόδοσης μέσα στο παιχνίδι, συγκριτικά με τον Πανελευσινιακό, για να μπορέσουμε έτσι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ζητάμε για μια ακόμη φορά τη συμπαράσταση του κόσμου της Πιερίας που μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια που αυτός ξέρει, είναι πάντα δίπλα μας».