Σοφ. Τσουκανέλης: “Σημαντικό το παιχνίδι και το αποτέλεσμα στο Βόλο”…

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων κατάφερε έστω και… ασθμαίνοντας να πάρει τη νίκη επί του Ίκαρου Τρικάλων, παραμένοντας έτσι κοντά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο του Βορρά. Στον γιαννιώτικο σύλλογο γνωρίζουν καλά πως για να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πολύτιμης δεύτερης θέσης χρειάζεται να είναι προσεκτικοί σε κάθε αναμέτρηση, πολύ δε περισσότερο κόντρα σε ομάδες που είναι συνδιεκδικητές του στόχου. Και μια εξ’ αυτών είναι και η Νίκη Βόλου, η οποία είναι και ο επόμενος αντίπαλος του ΑΓΣΙ.

Και σε αυτό στάθηκε ο προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου Σοφοκλής Τσουκανέλης. “Το αποτέλεσμά του θα είναι πολύ σημαντικό για την τελική κατάταξη της βαθμολογίας”, σχολίασε ο Έλληνας προπονητής αναφερόμενος στο ματς της 17ης αγωνιστικής, που θα πραγματοποιηθεί στις 25/2 στο Βόλο.

“Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Βόλο, κόντρα στη Νίκη Βόλου. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως το αποτέλεσμά του θα είναι πολύ σημαντικό για την τελική κατάταξη της βαθμολογίας”, τόνισε ο Σοφοκλής Τσουκανέλης, που έχει μπροστά του δύο εβδομάδες, προκειμένου να προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα για το συγκεκριμένο ντέρμπι.

 

 

.
Διαβάστε ακόμη…