Σπουδαία ματς σε Χαλάνδρι και Πάτρα

ball-periergiΑλλαγή ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής, γι αυτό μην ξεχαστείτε! Τα ματς του 1ου ομίλου νότου θα ξεκινήσουν κανονικά στην ήδη προκαθορισμένη (17:00) ώρα. Υπάρχει βέβαια και εκείνο της Νήαρ Ηστ με τη Ζάκυνθος (σ.σ. το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς κόσμος) στις 14:00 αλλά και το «βραδινό» ντέρμπι ανάμεσα σε Προμηθέας Χαλανδρίου και Νίκη Αμαρουσίου  (19:30). Οι γηπεδούχοι εκτός από μία καλή εμφάνιση θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και η ομάδα του Αμαρουσίου θέλει να ρεφάρει από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Εσπερο.

Τα ντέρμπι δεν σταματούν εδώ, αφού ο Εσπερος φιλοξενεί τον μαχητικό Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου. Οι πατρινοί έχοντας ανεβασμένο ηθικό θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο, ενώ αντίθετα η ομάδα του Κώστα Οικονομάκη θα επιδιώξει να περάσει από την Πάτρα με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη της. 

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Κεραυνός Αιγίου κόντρα στο Χαλάνδρι, το οποίος όμως θέλει το “διπλό” για να κάνει το τρία στα τρία. Τον ίδιο στόχο έχει και η Ενωση Ιλίου η οποία πηγαίνει στο Πέραμα, ενω τέλος ο Ακάδημος θα παλέψει για το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πεντέλη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Αιγίου- Χαλάνδρι (Αιγίου, 17.00 )
Ερμής Περάματος – Ένωση Ιλίου (Περάματος, 17.00)
Κρανίδι – Πεντέλη (Ερμιόνης, 17.00)
Ακάδημος – Μανδραϊκός (Τέντα, 17.00)
Προμηθέας Χαλανδρίου – Νίκη Αμαρουσίου (Β’ Πεύκης, 19.30)
Έσπερος – Απόλλων Αρχ. Κορίνθου (Π. Αλεξιώτισσας, 17.00)
Νήαρ Ηστ – Ζάκυνθος (Νήαρ Ηστ (κθ), 14.00)