Σπουδαία προσθήκη με Κωνσταντακόπουλο για Αμύντα

Για ακόμα μία χρονιά στοχεύει σε μία ανταγωνιστική παρουσία και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησε μία σημαντική προσθήκη. Ο λόγος για τον Θάνο Κωνσταντακόπουλο ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα με την εμπειρία του.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α. Ο. Αμύντα Δάφνης – Υμηττού  ανακοινώνει την απόκτηση του Θάνου Κωνσταντακόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 1988, έχει ύψος 1.97μ. και αγωνίζεται σε θέση guard. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι τη σεζόν 2006-2007. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, του Αμαρουσίου, της Λιβαδειάς, του Πανελευσινιακού και της Κύμης, με την οποία αγωνίστηκε και στην BasketLeague (2016-2017). Την περσινή σεζόν επέστρεψε στο Περιστέρι, με το οποίο κατέκτησε την άνοδο στην BasketLeague. Έχει αναδειχθεί ακόμη δύο φορές Πρωταθλητής της Α2 και τέσσερις φορές της Β’ Εθνικής.
Ο 30χρονος guard θα ενισχύσει την ομάδα μας στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου, καθώς αυτό το διάστημα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ύστερα χειρουργικής επέμβαση στον αυχένα.
Ο Θάνος Κωνσταντακόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του Αμύντα ανέφερε: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα για την Κατηγορία και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Μπορεί να περνάω την χειρότερη περίοδο της καριέρας μου, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός για να ανταποδώσω τη στήριξη των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπό μου! Εύχομαι υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν με σκληρή δουλειά!».