Σπουδαίο ματς στα Πατήσια

sporting-kleistoΤης τα… χάλασε ο καιρός της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αφήνοντας την κουτσουρεμένη. Ο λόγος για την αναβολή δυο εκ των επτά παιχνιδιών, τα οποία δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα (1/2) αφού οι φιλοξενούμενες ομάδες Εργοτέλης και Ακαδημία δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα (λόγω απαγορευτικού από το Λιμεναρχείο), όπου και θα αντιμετώπιζαν Ιωνικό και Κρόνο αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα εναπομείναντα παιχνίδια, αυλαία ανοίγει το ματς της Ρόδου, με τον Αρχάγγελο να υποδέχεται την Πεύκη στις 15:30 στο ντέρμπι για τη διεκδίκηση της παραμονής. Ενδιαφέρον προκαλεί και το ματς στα Πατήσια, με τον Σπόρτιγκ να υποδέχεται τον Πόλις. Οι γηπεδούχοι εκτός από το ότι θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση του ενός βαθμού που τους ξεχωρίζουν στη βαθμολογία, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ώστε να πάρουν και τη διαφορά πόντου, με την οποία είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο.

Δυναμικό αναμένεται το ματς της Αλικαρνασσού και αυτό γιατί οι δυο διεκδικητές της νίκης απέχουν μόλις ένα… δίποντο στη σούμα.

Για «διπλό» το πάει ο Κάδμος στο Αιγάλεω. Θα τα καταφέρει όμως απέναντι στο Διαγόρα ή θα σκοντάψει γι ακόμα μια φορά μακριά από το σπίτι του, την τελευταία στιγμή;
Με κλειστές πόρτες θα δώσουν τη μάχη τούς Κορωπί και Αιγάλεω, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής :
Κορωπί-Αιγάλεω (Γ. Παπασιδέρης, 17.00)
Σπόρτιγκ-Πόλις Καλλιθέας (Σπόρτιγκ, 17.00)
Ηρόδοτος-Ίκαρος Ν. Σμύρνης (Ν. Αλικαρνασσού, 17.00)
Αρχάγγελος-Πεύκη (Βενετόκλειο, 15.30)
Διαγόρας Δρ.-Κάδμος (Αιγάλεω, 17.00)
Κρόνος Αγ. Δημ.-Ακαδημία (αναβολή)
Ιωνικός ΝΦ-Εργοτέλης (αναβολή)