Στάση αναμονής πλέον για το Ηράκλειο…

Οι ιθύνοντες το Ηράκλειο φρόντισαν να ετοιμάσουν έναν πλήρη φάκελο για τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1. Εγγυητικές επιστολές, προϋπολογισμός, φορολογική ενημερότητα, αλλά και ότι άλλο απαιτούνταν συμπεριλαμβάνονται στον φάκελο του κρητικού συλλόγου, που πλέον τηρεί στάση αναμονής.


irakleio_fbΣτο Ηράκλειο, λοιπόν, περιμένουν με προσδοκία την έγκριση για συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να ευχαριστούν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν όλους τους φορείς που στήριξαν την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Πριν απο λίγο η επιτροπή μπάσκετ κατέθεσε πλήρη φάκελο (με εγγυητικές επιστολές – προϋπολογισμό και ενημερότητες) προς την επιτροπή ειδικής αδειοδότησης Α1 της Ε.Ο.Κ. Αυτή την ώρα γίνονται συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης -ΕΣΑΚΕ. Αισθανόμαστε την ανάγκη και υποχρέωση να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Περιφερειάρχη κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Βασίλειο Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Κωνσταντίνο Βαρδαβά, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηρακλείου κύριο Εμμανουήλ Αλιφιεράκη καθώς και όλους όσους έμπρακτα υποστηρίζουν την υποψηφιότητα της ομάδας μας!”.