Στήριγμα οι έδρες λένε οι επιλογές στο BETroom…

euroleague_basketball_top16_betroomKαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Με νίκες προχώρησαν οι ελληνικές ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική αποτέλεσμα που τις κρατάει σε τροχιά πρόκρισης. Μπροστά μας έχουμε πλέον την 7η αγωνιστική του Τop 16 της Euroleague Basketball. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

(Πε 19:00) ΚΙΜΚΙ-ΡΕΑΛ Euroleague – Top 16 (Group F)
Ένα παιχνίδι που θα δείξει εάν η ΡΕΑΛ έχει τα κότσια για να πάει παρακάτω!! Έκανε κάποιες νίκες αλλά προσέξτε!! Έχει παίξει 5 παιχνίδια στην έδρα της από τα 6 που έχουν γίνει!! Από την άλλη βλέπουμε μια ΚΙΜΚΙ που στην έδρα της έχει το απόλυτο! Παίζει ωραίο κ επιθετικό μπάσκετ, και αυτή την στιγμή την δίνω προβάδισμα για την νίκη! Άσος λοιπόν

(Πε 21:00) ΦΕΝΕΡ-ΜΑΛΑΓΑ Euroleague – Top 16 (Group E)
Η ομάδα του Ζοτς είναι η πιο σταθερή στην Ευρωλιγκα! Δεν χαρίζεται σε κανέναν και δείχνει ένα σύνολο με λύσεις τόσο στον επιθετικό τομέα αλλά τόσο κ στην άμυνα. Η ΜΑΛΑΓΑ, είναι μια συμπαθητική ομάδα στα μάτια μου , άλλα με σκαμπανεβάσματα που με εμποδίζουν στο να μπορώ να την ψυχολογήσω. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει και τόσο στο σημείο μου , αφού όπως και εάν είναι η ισπανική ομάδα, το πάνω χέρι το έχει η ΦΕΝΕΡ. Αυτή κάνει παιχνίδι, αυτή είναι φαβορί θα κατεβάσουμε λίγο το line στο χάντικαπ και θα περιμένουμε να το καλύψει.

(Πε 21:45) ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ Euroleague – Top 16 (Group F)
Είμαι ικανοποιημένος και από τις 2 ομάδες. Τις περιμέναμε να είναι καλές και να βάζουν δύσκολα στους “μεγάλους” του ομίλου. Τώρα οι δυο τους. Δύσκολο παιχνίδι εάν υποτιμηθεί η γερμανική ομάδα. Πιστεύω στην ΛΑΜΠΟΡΑΛ, στην έδρα της, την φόρμα της. Δεν θα ασχοληθώ με το χαντικαπ, ο άσος καρφί είναι καλός!

O δικός μας τρόπος στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.