Στήριξη…διαρκείας ζητά ο Ιωνικός

Για ακόμα μία αναμέτρηση ενόψει Κυπέλλου προετοιμάζεται ο Ιωνικός αυτή τη φορά απέναντι στο Περιστέρι. Ο σύλλογος της Νίκαιας ζητά τη στήξη του κόσμου, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Ιωνικός Νικαίας αντιμετωπίζει αύριο (16/09,17:00) το Γ.Σ. Περιστεριου, στο Κλειστό Gυμναστήριο του Πλάτωνα για τη 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το Κλειστό θα ανοίξει τις πόρτες για να υποδεχθεί για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς τους φίλους της Ομάδας μας, οι οποίοι αναμένονται να δώσουν βροντερό παρών και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους οπως μοναδικά εκείνοι ξέρουν.

Yπενθυμίζουμε ότι συνεχιζεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, με τα Διαρκείας να ισχύουν και για τον αυριανό αγώνα κόντρα στο Περιστέρι – καθώς και για όλους τους αγώνες του Κυπέλου Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες και προμήθεια Καρτών Διαρκείας: Καθημερινά από τις 17.00 μέχρι τις 19.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του «Πλάτωνα». Συνδεσμιακά και άνεργοι: 20 ευρώ | Κάρτα Διαρκείας: 50 ευρώ | VIP: 100 ευρώ. Μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».