Στήριξη Σκρέτα σε προπονητή και παίκτες…

Τη στήριξή του στον προπονητή Κώστα Σδράκα, αλλά και στους παίκτες της ομάδας εξέφρασε ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων Κώστας Σκρέτας, παρά την ήττα στον Βόλο. Ο διοικητικός ηγέτης των Ικάρων με ανακοίνωσή του τονίζει την ικανοποίηση που αισθάνεται από την εικόνα της ομάδας, ασχέτως του αποτελέσματος και επισημαίνει ότι είναι πεπεισμένος πως οι Ίκαροι θα δείχνουν τις τεράστιες δυνατότητές τους σε κάθε ματς.

Αναλυτικά η δήλωση του Σκρέτα αναφέρει:

“Όταν κάτι το αγαπάς… όταν έχεις ταυτίσει την ζωή σου με αυτό… όταν έχεις γευτεί μέσα σε μερικά χρόνια συνεχόμενες ανόδους και επιτυχίες, όταν δεν δείλιασες, δεν παραιτήθηκες ποτέ όσο μεγάλο πρόβλημα και αν συναντούσες μπροστά σου… όταν δεν απογοητεύτηκες και συνέχισες όσο ανηφορικός και αν ήταν ο δρόμος, τότε είσαι υποχρεωμένος να καταβάλεις ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια όταν βρεθούν νέες δυσκολίες μπροστά σου.

Παρά το χθεσινό αποτέλεσμα, (ήττα στον Βόλο από την Νίκη με 79-78) είμαι χαρούμενος διότι παρά τα όσα προβλήματα έχουν προκύψει στην φετινή σεζόν, η ομάδα της οποίας έχω την τύχη να είμαι πρόεδρος, έδειξε τις τεράστιες δυνατότητές της και… από εδώ και στο εξής θα τις δείχνει σε κάθε αγώνα.

Κώστα Σδράκα… συνέχισε μαζί με τους συνεργάτες σου την πολύ καλή δουλειά που κάνετε ως το τέλος. Και εσείς αθλητές των Ικάρων… πραγματικά με κάνατε υπερήφανο. Να είστε σίγουροι ότι παρά τα εμπόδια και τα ατυχή αποτελέσματα , θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους αρχικούς μας στόχους.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος των Ικάρων
Κώστας Σκρέτας”.