Σταμάτης: «Αποδείξαμε πως δε θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν»

Ο Ιωνικός ΝΦ δεν τα κατάφερε απέναντι στο Αιγάλεω γνωρίζοντας την ήττα και ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Σταμάτης μετά το ματς, έκανε την παρακάτω δήλωση. 

Αναλυτικά:

« Ουραγός στη βαθμολογία δε σημαίνει και ουραγός στην προσπάθεια για το αποτέλεσμα και για τη νίκη. Σήμερα, το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τους αθλητές μας για ότι δώσανε μέσα στο γήπεδο!

Για μία ακόμη φορά αποδείξαμε πως δε θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Ο δεύτερος γύρος ,θα είναι ένας γύρος πολύ δύσκολος για όλες τις ομάδες που θα μας αντιμετωπίσουν εντός και εκτός έδρας!
Σε κανένα δε θα κάνουμε τη χάρη να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα μαζί μας. Θα αγωνιστούμε! Θα διεκδικήσουμε και θα δικαιωθούμε στη συνείδηση του κόσμου για αυτά που θα καταφέρουμε!

Να είστε σίγουροι, πως ακόμα και μαθηματικά να είναι η ομάδα πεσμένη στη Γ εθνική, η ομάδα αυτή θα παλεύει και θα αγωνίζεται για το αποτέλεσμα!

Θέλω να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια . Τους αθλητές ,για την αγωνιστικότητά τους και για τα ψυχικά τους αποθέματα! Τους άμεσους συνεργάτες μου Κλεομενιδη Ντίνο και Κόντο Αργύρη που είναι κοντά μου στα εύκολα και στα δύσκολα!

Σας τονίζω ,με παρρησία και θάρρος,πως ο ιστορικός Ιωνικός ΝΦ κάθε Κυριακή θα διδάσκει ήθος, αθλητική άμυλα και φυσικά όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ.
Για όποιο έχει διαφορετική άποψη, μία επίσκεψη στο κλειστό μας θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη».

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Τμήματος Μπάσκετ Ιωνικού ΝΦ
Σταμάτης Κώστας».