Στασινόπουλος, η τελευταία προσθήκη για τον Πανερυθραϊκό

Το τελευταίο… κομμάτι του προσέθεσε ο Πανερυθραϊκός με την απόκτηση του Βασίλη Στασινόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Στασινόπουλου, με την προσθήκη του οποίου ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας μας εν όψει της προσεχούς σεζόν 2019-2020.

Ο 25χρονος σέντερ (που καλύπτει με άνεση και τη θέση “4”), συμμετείχε σε σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του Πανερυθραϊκού και έπεισε με την παρουσία του τον κόουτς Χουχουλή, ο οποίος έδωσε το “πράσινο φως” για την απόκτησή του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα Υποδομής του Περιστερίου, ωστόσο λόγω σπουδών (σ.σ. απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) έφυγε μακριά από την Αθήνα, με προορισμό την Κομοτηνή, όπου και αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το 2016 με τον ΓΑΣ Κομοτηνής (Β’ και Γ’ Εθνική), ενώ τις επόμενες δύο σεζόν (2016-2018), ο αείμνηστος Αλέκος Καρυπίδης του εμπιστεύθηκε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νεοσύστατη ομάδα του ΑΣ Δημοκρίτειου (Α’ ΕΚΑΣΘ). Την περασμένη χρονιά (2018-2019) αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λεύκιππου Ξάνθης (Γ’ Εθνική). Έχει, επίσης, κατακτήσει δύο Πανελλήνια Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα με την ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Βασίλη, καλωσήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες, στη νέα εποχή του Συλλόγου!».