Σταυρακούκας: «Τα προβλήματα θα μας συσπειρώσουν»

Η Δάφνη Δαφνίου ταξιδεύει σήμερα για την Καβάλα, ώστε αύριο να αντιμετωπίσει τον ΓΣΕ στο ΔΑΚ Ελευθερούπολης (11/1, 17:00). Ο Βασίλης Σταυρακούκας μίλησε στην επίσημη Σελίδα της Δάφνης για τη νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Απόλλωνα Πάτρας, για την ομάδα της Ελευθερούπολης, αλλά και για την δύσκολη βδομάδα που πέρασε η ομάδα μας.

Αρχικά, ο ταλαντούχος Guard επισήμανε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, καθώς επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα εντός έδρας και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Ανά διαστήματα παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και στο τέλος είχαμε καλές επιλογές, γεγονός το οποίο μας οδήγησε στην νίκη».

Ο 18χρονος αθλητής δήλωσε, επίσης: «Ωστόσο, έχουμε ξεχάσει ήδη αυτή την σημαντική νίκη, αφού τώρα αντιμετωπίζουμε την Ελευθερούπολη μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς αντιμετωπίζουμε ιώσεις και δεν έχουμε προπονηθεί όλοι μαζί. Αυτά τα «προβλήματα», όμως, θεωρώ οτι θα μας συσπειρώσουν και θα δώσουμε όλοι το 100% για να πάρουμε την νίκη»!