Στα «Μαστρογιάννεια» ο Κόροιβος
Κλείνει τον Δημητριάδη…

Τις δυνάμεις του ετοιμάζεται να δοκιμάσει ο Κόροιβος Αμαλιάδας με τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Μαστρογιάννεια», που διοργανώνει το Παγκράτι στη μνήμη του Νότη Μαστρογιάννη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του Μετς από την 1-3 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή της Ολυμπιάδας Πάτρας της Νήαρ Ήστ και την διοργανώτρια ομάδα του Παγκρατίου.

Ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Νιπεργιάλης θα έχει έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα απέναντι σε ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσουν και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Παρασκευή 01/10
18:00 Ολυμπιάδα Πατρών – Νήαρ Ηστ
20:00 Παγκράτι – Κόροιβος Αμαλιάδας

Σάββατο 02/10
18:00 Ολυμπιάδα Πατρών – Κόροιβος Αμαλιάδας
20:00 Παγκράτι – Νήαρ Ηστ

Κυριακή 03/10
18:00 Νήαρ Ηστ – Κόροιβος Ολυμπιάδας
20:00 Παγκράτι – Ολυμπιάδα Πατρών

Κλείνει Δημητριάδη…

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Κόροιβου δείχνει ο Τάσος Δημητριάδης, καθώς βρίσκεται ήδη στην Αμαλιάδα και συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους διοικούντες τον σύλλογο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα την Παρασκευή 24/9 να υπάρξει κι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του Κόροιβου για την συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Ερμή Λαγκαδά.

Η συνέχεια για την ομάδα της Αμαλιάδας είναι η εξεύρεση του πλέι μέικερ, προκειμένου να μπει και το τελευταίο κομμάτι του παζλ που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Νιπεργιάλης για τη νέα περίοδο.