Στα ημιτελικά και τα μίνι αγοριών και κοριτσιών!

aiolos miniO Αίολος κάνει διαρκώς βήματα προόδου και θωρακίζεται σε όλους τους τομείς, ρίχνοντας όλο και πιο έντονα ματιές στο μέλλον του. 

Τον τελευταίο καιρό στον Αστακό υπάρχει αναδιοργάνωση στα τμήματα υποδομών και οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Επί ημερών του Αποστόλη Πανταζή οι ακαδημίες έχουν περάσει σε άλλη βάση και πλέον ο Αίολος μπορεί να ελπίζει βάσιμα πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα παράγει αρκετούς παίκτες για την πρώτη του ομάδα.

Η δουλειά που κάνει ο κόουτς Σάββας Αραπατσάνης στις μικρές ηλικίες είναι εξαιρετική και δίπλα του στην παραγωγική διαδικασία έχει τους υπεύθυνους υποδομών του συλλόγου, Νίκο Γιαννούλη και Χαράλαμπο Κακκαβά.

Το όραμα προχωράει με ταχεία βήματα. Το αντρικό βρίσκεται ήδη στην Α2 Εθνική Κατηγορία με μια απίστευτη πορεία και το ένα ρεκόρ πίσω απ’ το άλλο. Το παιδικό έφτασε στους “4” της ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ στα χνάρια του βάδισαν και τα τμήματα μίνι αγοριών και κοριτσιών, που διεκδικούν αμφότερα την είσοδό τους στον τελικό. 

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, όπου τα παιδιά του Αίολου θα παλέψουν για το τρόπαιο. Τα κορίτσια των μίνι 2002 θα αντιμετωπίσουν τον Πήγασο, ενώ τα αγόρια της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας θα παίξουν με τον ΑΛΦΑ 93. 

aiolos mini2