Στα “κυανέρυθρα” ο Σταθόπουλος!

stathopoulosΠαίκτης της Νίκης είναι και επίσημα ο Γιώργος Σταθόπουλος, ενώ παράλληλα η ομάδα του Αμαρουσίου ανακοίνωσε και την απόκτηση του 18χρονου Διονυσή Σταύρου.

Η ανακοίνωση:

 «Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Γιώργου Σταθόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2014-2015, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το νέο απόκτημα της Νίκης Αμαρουσίου (20 χρονών, με ύψος κοντά στα 2 μέτρα), καλύπτει τη θέση τουπάουερ φόργουορντ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει λύσεις και από τη θέση “3”. Πρόκειται για εξελίξιμο και ταλαντούχο αθλητή, με πλούσια αθλητικά προσόντα. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Απόλλωνα Σμύρνης. Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του γειτονικού Δούκα (Β’ Εθνική), όπου είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία, παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και πολλές εμπειρίες. Στον ΑΣΕΔ “μετακόμισε” το 2011, αγωνιζόμενος στο Εφηβικό, ενώ παράλληλα ήταν μέλος και της ανδρικής ομάδας. Την ίδια χρονιά, πήρε και υποτροφία για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, με την ομάδα των οποίων πανηγύρισε τοΠανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα το 2012 και τη 2η θέση το 2013. Το 2009 κατέκτησε την 1η θέση στοΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλεων (International Children’s Games), με την ομάδα της Αθήνας.

Η Νίκη Αμαρουσίου καλωσορίζει τον Γιώργο Σταθόπουλο στην Οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία με την “κυανέρυθρη” φανέλα!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης, μέσα απ’ την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας  μας, οΓιώργος Σταθόπουλος επισήμανε: “Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον κόουτς Κωλέτση, που με εμπιστεύθηκαν σε αυτή την τεράστια και ιστορική στιγμή για την Νίκη Αμαρουσίου… Από την πρώτη στιγμή διέκρινα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και χαίρομαι ιδιαίτερα που κατάφερα να γίνω και ‘γω μέλος αυτής της Οικογένειας. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, την οποία δεν θέλω να αφήσω ανεκμετάλλευτη και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό. Διαθέτουμε πολύ καλό σύνολο και μέσα απ’ τη σκληρή δουλειά που ήδη κάνουμε στο κλειστό της Κοκκινιάς πιστεύω πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο και είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα τιμήσουμε με το παραπάνω αυτή την ιστορική στιγμή για την Νίκη Αμαρουσίου!”.

“Επένδυση” με Σταύρο

Πιστή στο μακρόπνοο πλάνο της, για ανάδειξη νεαρών παικτών και επένδυση στο ταλέντο τους, η Νίκη Αμαρουσίου απέκτησε τον 18χρονο πάουερ φόργουορντ Διονύση Σταύρο από τον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας ακόμη έναν φέρελπι αθλητή στις τάξεις της. Ο Διονύσης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στον ανδρικό, όσο και στην ομάδα Νέων (Under 20) της Νίκης. Με τον Παναθηναϊκό πανηγύρισε τοΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και τη 2η θέση στο Τουρνουά Under 22 της ΕΣΚΑ. Έχει αγωνιστεί, επίσης, στον Πανελλήνιο (απ’ τις Ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε το μπάσκετ) και στον ΑΟΝΑ. Καλωσορίζουμε τον Διονύση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας!».