Στα Μελίσσια ο Καλαϊτζής

kalaitzis-melissiaΣε μία σημαντική ενίσχυση τιμ του προπονητικού τιμ προχώρησαν τα Μελίσσια καθώς ο Γιώργος Καλαϊτζής θα βρίσκεται στην ομάδα ως προπονητής στα τμήματα των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλαϊτζή και τον καλωσορίζει στην οικογένειά του ως μέλος της προπονητικής ομάδας του συλλόγου στα τμήματα των ακαδημιών.

Είναι τα πρώτα βήματα μίας νέας καριέρας και αποτελεί τιμή για τον σύλλογό μας η παρουσία του Γιώργου Καλαϊτζή στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της ομάδας.

Η πρώτη μας μέριμνα σε σχέση με τα παιδιά είναι η ένταξη τους στον ομαδικό αθλητισμό και συγκεκριμένα το μπάσκετ, σε ένα ασφαλές περιβάλλον και η καθοδήγησή τους από προπονητές, οι οποίοι ενστερνίζονται τη φιλοσοφία του σωματείου, που απαιτεί η εκμάθηση του αθλήματος και η ένταξη στα τμήματά μας να περνάνε μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων αμφίδρομου σεβασμού από και προς τα παιδιά. Το σύνθημά μας δεν είναι «νίκη με κάθε τίμημα». Η ομάδα και οι αρχές της είναι πάντα σε πρώτο πλάνο στη δουλειά μας σε κάθε ηλικία και σε κάθε επίπεδο. Γι’ αυτό και οι Ακαδημίες μας -εκεί που διαμορφώνεται η αθλητική προσωπικότητα- είναι το «στολίδι» του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων και το πρώτο μας μέλημα στη συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης του συλλόγου.

Αισθάνομαι τυχερός και συνάμα χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα φέτος να είμαι στο σύλλογο των Μελισσίων. Μαζί με τα παιδιά, τα μικρά “μελισσάκια”, θα χτίσουμε τη δική μας κυψέλη στο μπάσκετ. Το παιχνίδι, η διαπαιδαγώγηση, η μάθηση, ο ανταγωνισμός, η ομαδικότητα ,ο σεβασμός είναι κάποιες από τις λέξεις-έννοιες που θα μας βοηθήσουν. Σας περιμένω στο γήπεδο…”, Καλαϊτζής Γιώργος

Ο Γιώργος Καλαϊτζής αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής μας ομάδας, ενώ σε συλλογικό επίπεδο φόρεσε τη φανέλα των Νίκης Βόλου, Πανιωνίου, Στεφανέλ Μιλάνου, Παναθηναϊκού, Άρη, Πανελληνίου, Κολοσσού Ρόδου και Δούκα. Με τον Παναθηναϊκό έχει κατακτήσει δύο (2) Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το 2000 και 2002, ενώ σε εθνικό επίπεδο έχει στεφθεί οκτώ (8) φορές Πρωταθλητής Ελλάδας (1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006) και τρεις (3) φορές Κυπελλούχος (2003, 2005, 2006), όλες με τον Παναθηναϊκό. Το 1995 ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ σε επίπεδο ανδρών έχει 56 συμμετοχές και 183 πόντους».