Στα… χέρια του Γρηγόρη Γιάσσαρη το τιμόνι της Νίκης Βόλου

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νίκης Βόλου στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του Λάμπρου Πρέκα, δίνοντας τα ηνία της ομάδας στον Γρηγόρη Γιασσάρη. Ο Έλληνας τεχνικός που είχε λύσει τη συνεργασία του με τη Δόξα Λευκάδας στα τέλη Δεκέμβρη, συμφώνησε με τη διοίκηση της Νίκης και μάλιστα προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες της νέας του ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης (11/1).

Η ανακοίνωση της Νίκης αναφέρει

“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γρήγορη Γιάσσαρη.
Ο Γρηγόρης Γιασσάρης αγωνίστηκε ως αθλητής στην Ολύμπια Λάρισας (1985-2002 σε Γ’-Β’-Α2 και Α1 Εθνική). Ως προπονητής ξεκίνησε στον Περσέα Λάρισας, συνέχισε στην Ολύμπια Λάρισας, στην ΑΕΛ ( Γ’ Εθνική-Α1), στον Αίολο Τρικάλων (δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ’ & Β’ Εθνική), στον Φοίνικα Λάρισας και το 2014 ανέλαβε τον Ερμή Αγιάς, οδηγώντας τον από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Α2 Εθνική. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν προπονητής στην Δόξα Λευκάδας. Ο coach Γιασσάρης έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε στη Νίκη Βόλου και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.