Στα χέρια του Στέργιου Ποργιόπουλου το “τιμόνι” του Αίαντα…

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος θα είναι τελικά ο προπονητής που θα κρατήσει το “τιμόνι” του Αίαντα Ευόσμου, μετά το θέμα που ανέκυψε με τον Φοίβο Γυμνόπουλο και την τελική αποχώρησή του από την ομάδα. Οι διοικούντες τον σύλλογο αναζήτησαν τον αντικαταστάτη του Γυμνόπουλου και μετά από τις σχετικές διεργασίες και συζητήσεις κατέληξαν στον Έλληνα προπονητή, που έχει μακρά πορεία στις εθνικές κατηγορίες.

“Ο Αίας Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με τον πολύπειρο τεχνικό Στέργιο Ποργιόπουλο. Ο νέος τεχνικός επικεφαλής της ομάδας μας αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα με στόχο την παραμονή του Αία στην Β’ Εθνική”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας και συνεχίζει: “Ο Ποργιόπουλος έχει καθίσει στους πάγκους του Πανσερραϊκού, Απόλλων Πτολεμαϊδας, Α.Ε.Σερρών, Πρωτέας Κορδελλιού, ΚΑΟΚ Κορίνθου και Ίκαρου Σερρών.

Κύριοι σταθμοί της καριέρας του η άνοδος από την Γ’ Εθνική μέχρι τα μπαράζ ανόδου της Β’ με τους Ικάρους Σερρών, αλλά και η συμμετοχή του ως βοηθός στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Επίσης, έχει οδηγήσει σε έξοδο στην Ευρώπη τη γυναικεία ομάδα του Απόλλων Πτολεμαϊδας.

Coach, Ποργιόπουλε καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Τέλος, θέλουμε να σημειώσουμε πως τα 3/5 των προπονητών των Ακαδημιών παραμένουν στον σύλλογο”.