agrinio_actionΔίχως αγώνα παίρνει το Αγρίνιο τη νίκη στα μπαράζ της Γ΄ εθνικής, μετά την αδυναμία που δήλωσε ο Ορφέας Ν. Σκοπού στη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 17/5 στην Κοζάνη, με τους αγρινιώτες να παίρνουν τη νίκη με 20-0 και να περιμένουν πλέον να μάθουν εάν θα υπάρξει κάποια κενή θέση στη Β΄ εθνική, ώστε να βρεθούν – έστω κι από το… παράθυρο των μπαράζ – στην πιο πάνω κατηγορία, εξαργυρώνοντας έτσι την πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του Αγρινίου Περικλής Γερμανός, λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της απόσυρσης του Ορφέα από το μπαράζ, με κοινοποίησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα για να “… βγει εις πέρας η χρονιά”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άλλο παιχνίδι των μπαράζ, αυτό ανάμεσα στην Καστοριά και τον Ιωνικό Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, ενώ στο Νότο το γήπεδο των Χανίων θα φιλοξενήσει το Εργοτέλης – Προμηθέας Χαλανδρίου και το κλειστό του Παπάγου το ματς ανάμεσα σε Νίκη Αμαρουσίου και Ίκαρο Ν. Σμύρνης.